Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Před několika desítkami minut jsme oficiálně ukončili 13. pravidelné setkání uživatelů našeho portálu a jak je v posledních letech zvykem, rovnou založím vlákno pro další setkání. Letos jsem zapomněl s účastníky srazu probrat vhodný termín, ale jelikož je to rok dopředu, je poměrně malá pravděpodobnost, že by někdo rok dopředu věděl, že v nějakém víkendu nebude mít čas. Rozhodl jsem se proto vyhlásit termín 14. srazu sám na tyto dny:
13. - 15. června 2025
Náplň srazu i místo konání ještě v průběhu roku upřesníme. Tento příspěvek zatím berte jako podnět, že si máte uvedené období v kalendářích poznačit, aby Vám do toho později nic nevlezlo. Moc rád vás všechny uvidím.
13. - 15. června 2025
Náplň srazu i místo konání ještě v průběhu roku upřesníme. Tento příspěvek zatím berte jako podnět, že si máte uvedené období v kalendářích poznačit, aby Vám do toho později nic nevlezlo. Moc rád vás všechny uvidím.
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
To zní skvěle! Je fajn, že už je naplánovaný termín na příští setkání. Výhoda takového předběžného ohlášení je, že si účastníci mohou včas udělat prostor ve svých kalendářích. Místo a náplň srazu segeometry dash jistě doladí postupně a to je taky dobrá příležitost pro všechny, aby případně přispěli svými nápady nebo preferencemi. Těšíš se na nějakou konkrétní část programu, nebo budeš sám aktivně navrhovat nějaké aktivity?
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Čítaním tohoto príspevku som mal pocit, že užívateľa podľa štýlu vyjadrovania poznám, ale nevedel som zaradiť odkiaľ. A už mi to došlo, kamoš ChatGPTvevas píše: ↑20.9.2024 11:37 To zní skvěle! Je fajn, že už je naplánovaný termín na příští setkání. Výhoda takového předběžného ohlášení je, že si účastníci mohou včas udělat prostor ve svých kalendářích. Místo a náplň srazu segeometry dash jistě doladí postupně a to je taky dobrá příležitost pro všechny, aby případně přispěli svými nápady nebo preferencemi. Těšíš se na nějakou konkrétní část programu, nebo budeš sám aktivně navrhovat nějaké aktivity?