Vkladanie tweetov z Twitteru
Re: Vkladanie tweetov z Twitteru
Panove... Tweet vidim. A to nemam zadny ucet na Tweetu.
A neni to tim, ze Kosmonautix tam ma ucet???
A neni to tim, ze Kosmonautix tam ma ucet???
"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
- Vaclavik
- VIP uživatel
- Reputace: 4650
- Kontaktovat uživatele:
Vkládám ještě pro test přímo jeden obrázek z Twitteru.

- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Neowise s NLC vidím, příspěvek vložený odpoledne taky, a to v prohlížeči, který o mém účtu na Twitteru nemá ani ponětí. A bez přihlášení zde k fóru.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Neowise s NLC vidím, příspěvek vložený odpoledne taky, a to v prohlížeči, který o mém účtu na Twitteru nemá ani ponětí. A bez přihlášení zde k fóru.
Spíš mě děsí, jak jeden bohatý člověk může ovlivnit život tolika lidí. Nejdřív Starlink, teď ještě Twitter. Je vidět, že vybudovat něco geniálního vyžaduje i kroky, které dokáží mnoho lidí otrávit. Proto nemám Elona rád a zároveň žasnu nad tím, co dokázal.
Spíš mě děsí, jak jeden bohatý člověk může ovlivnit život tolika lidí. Nejdřív Starlink, teď ještě Twitter. Je vidět, že vybudovat něco geniálního vyžaduje i kroky, které dokáží mnoho lidí otrávit. Proto nemám Elona rád a zároveň žasnu nad tím, co dokázal.
Oba Michalove obr. sa mi zobrazili a to "nežijem" nemám žiaden účet na sociálnych sieťach.
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11959
Ono ten twitter byl tak trochu před krachem. Když ho EM (spolu s dalšími investory) kupoval, byl poslední dobou každý kvartál cca 1,5 mld USD v mínusu. Zaměstnával mraky neproduktivních lidí, svými algoritmy celkem dost zasahoval do volné diskuse a nadměrně toleroval spam boty a fake účty. Během covidu twitteru spadly příjmy z reklamy o 50%. Dá se říct, že EM twitter zachránil (snad) za 5 min 12. To, že se snaží z něj udělat částečně placenou službu, je sice “krutý”, ale zřejmě nevyhnutelný krok.MaG píše: 3.7.2023 21:41
Spíš mě děsí, jak jeden bohatý člověk může ovlivnit život tolika lidí. Nejdřív Starlink, teď ještě Twitter. Je vidět, že vybudovat něco geniálního vyžaduje i kroky, které dokáží mnoho lidí otrávit.
Chápu, že mnoha lidem Elonovo myšlení a tahy za 2 rohy dělá problémy pochopit a dokonce mnohé provokuje a rozčiluje (jako vždy), ale takový už Elon je. Není dokonalý, jako ostatně není nikdo, ale umí nečekanými inovacemi udávat směr dalšího vývoje. Elon nečeká na budoucnost, on ji aktivně vytváří.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Nemám TW účet a vidim oba príspevky
- tonda
- Vesmírný badatel
- Reputace: 245
Twiter nemám,dříve se mě tweety zobrazovali,teď to píše "něco se pokazilo".Ale ten Michalův obrázek se v nové kartě otevřel.
Oba příspěvky - jak příspěvek, tak i fotka se mi ukázaly v Chromu, kde jsem registrovaný na Twitteru. Stejně tak sem i ukázaly ve Firefoxu, kde k Twitteru přihlášen nejsem.
Když jsem si ale nastavil anonymní okno prohlížeče, tak se mi ve Firefoxu ani jeden příspěvek neukázal, zato v Chromu se ukázaly oba.
Když jsem si ale nastavil anonymní okno prohlížeče, tak se mi ve Firefoxu ani jeden příspěvek neukázal, zato v Chromu se ukázaly oba.
-
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 454
Ja (FF) vidím len prázdne okná... detto obrázky sú len "obrázok"