Rady, tipy, návrhy
Re: Rady, tipy, návrhy
Ďakujem veľmi pekne, už mi to funguje 
- vladimir_kordas
- Administrátor
- Reputace: 8
Technický správce webu Kosmonautix.cz , Instagramu a Discordu .
- slappy
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 1622
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to taky občas stává.. Vložené tweety najednou přestanou být vidět.. Zkoušel jsem různě přijít na to, co to způsobuje (povypínat všechny doplňky, zkusit jiný prohlížeč, restartovat PC, ...), ale nepřišel jsem na to. Vždycky po nějaké době to prostě zase samo začne fungovat.. Naštěstí se to nestává příliš často, takže jsem to dosud nehlásil.. Může to souviset třeba vždy s nějakou probíhající aktualizací na straně Twitteru? U vložených YouTube videí ani u obrázků jsem to nikdy nepozoroval..Alchymista píše: ↑31.10.2022 12:56 tag pre twitter sa vo FF 106.0.2 vôbec nezobrazuje - príspevok vyzerá prázdny
detto odkazy na obrázky z twitter - len text obrazok
- vladimir_kordas
- Administrátor
- Reputace: 8
Pokud to v budoucnu opět nastane, tak klidně ihned hlaste, můžu to zkusit prozkoumat. Prozatím si myslím, že chyba na naší straně nebude.slappy píše: ↑8.11.2022 16:11Mně se to taky občas stává.. Vložené tweety najednou přestanou být vidět.. Zkoušel jsem různě přijít na to, co to způsobuje (povypínat všechny doplňky, zkusit jiný prohlížeč, restartovat PC, ...), ale nepřišel jsem na to. Vždycky po nějaké době to prostě zase samo začne fungovat.. Naštěstí se to nestává příliš často, takže jsem to dosud nehlásil.. Může to souviset třeba vždy s nějakou probíhající aktualizací na straně Twitteru? U vložených YouTube videí ani u obrázků jsem to nikdy nepozoroval..Alchymista píše: ↑31.10.2022 12:56 tag pre twitter sa vo FF 106.0.2 vôbec nezobrazuje - príspevok vyzerá prázdny
detto odkazy na obrázky z twitter - len text obrazok
Technický správce webu Kosmonautix.cz , Instagramu a Discordu .