trika rokit
trika rokit
Dobrý den,
omlouvám se, zda špiním fórum, ale chtěl bych se poptat jiných uživatelů, zda jim již došly trika objednané do 30.9.?
Psal jsem přímo na stránkách pána, co trika tiskne, ale bez odpovědi. Tak jestli Vám již trika došly?
Děkuji a přeji pěkný den
omlouvám se, zda špiním fórum, ale chtěl bych se poptat jiných uživatelů, zda jim již došly trika objednané do 30.9.?
Psal jsem přímo na stránkách pána, co trika tiskne, ale bez odpovědi. Tak jestli Vám již trika došly?
Děkuji a přeji pěkný den
Re: trika rokit
Ahoj,
trička by měla dorazit snad do konce měsíce. Jejich výroba (tisk) začíná vždy až po ukončení objednávek. V nejbližších dnech by mohla začít expedice prvních objednávek.
Stejné (možná ještě delší) čekací období jsme měli u první (testovací) várky. Také se všichni dočkali. Teď by to mělo být o něco rychlejší, ale pořád je to otázka několika týdnů. I já čekám na svůj balíček, takže jsme na stejné lodi.
trička by měla dorazit snad do konce měsíce. Jejich výroba (tisk) začíná vždy až po ukončení objednávek. V nejbližších dnech by mohla začít expedice prvních objednávek.
Stejné (možná ještě delší) čekací období jsme měli u první (testovací) várky. Také se všichni dočkali. Teď by to mělo být o něco rychlejší, ale pořád je to otázka několika týdnů. I já čekám na svůj balíček, takže jsme na stejné lodi.
- tonda
- Vesmírný badatel
- Reputace: 228
Tak mě dneska dorazily,triko i mikina,objednával jsem začátkem září! :slint:Jen tenhle střih mikiny není moc na moji ,otylou postavu,oblékám se do ní jako do skafandru Sokol a svlékám ještě hůř,ale co bych pro Webba neudělal!
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11363
Fotku, nebo nvěřím.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
dneska odpoledne, mi zrovna volala pani z rokitu, ze objednane triko neni, byla chyba v systemu, ze mi poslou misto toho marsovsky vrtulnicek. Takze dekuji, uz stavilo Vase ujasneni, ale po telefonatu uz nemam strach o sve tri kousky ..
Btw, po dodani snad bude dalsi sada, a pokud budou trika sedet, v dalsi objednavce vyzkousim i tu mikinu, ktere jsem se zatim bal - s moji "heblo" postavou
Btw, po dodani snad bude dalsi sada, a pokud budou trika sedet, v dalsi objednavce vyzkousim i tu mikinu, ktere jsem se zatim bal - s moji "heblo" postavou
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11363
O dodáni zboží nepochybuji, to jste možna špatně pochopil.
Má výzva patřila Tondovi, aby se pochlubil mikinou, která na něm vypadá jako skafandr Sokol.
---
- tonda
- Vesmírný badatel
- Reputace: 228
Mirku za 1)neumím sem vkládat obrázky, 2)musel by to Dugi potom přesouvat do Vtipů a srandiček,3)Uvidíš ve Valmezu!Pokud nebude lockdown!