Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
Re: Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
Možná to někdy zkusím, rozhodně díky za tip.

Ahoj, chci se zeptat, zda je možné tady ve foru vkládat videa z twitteru podobně, jako tomu je např. u youtube? Chtěl jsem sdílet jedno zajímavé video... Díky za info.

Ahoj,
to bohužel nejde. Ale kdo ví, třeba jednou ...

to bohužel nejde. Ale kdo ví, třeba jednou ...

- 
				RoliD
- Zájemce o kosmonautiku 
- Reputace: 40
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji zvážit implementaci https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/ který umí vyřešit extrémní množství zdrojů: 

--------------------------------
Android Forum pro vaše mobily: https://androidforum.cz
						Android Forum pro vaše mobily: https://androidforum.cz
Zajímavé, díky za tip!

- Saturn1234
- Inženýr kosmonautiky 
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
Óné! Omzlem jsem nahlásil autora jedné soukromé yprávz do databáye spamerů  Jde to nějak vrátit?
 Jde to nějak vrátit?

Jde to nějak vrátit?
 Jde to nějak vrátit?lift off we have a lift off
PetrK určitě pomůže, taky se mi to jednou povedlo. 

ano, najdem to v logu a zmazem ho. ale mozes byt kludny musi byt reportovany 15-50 krat podla nastavenia kazdeho fora aby ho blokovalo.Saturn1234 píše: 18.12.2020 18:43 Óné! Omzlem jsem nahlásil autora jedné soukromé yprávz do databáye spamerůJde to nějak vrátit?
test test test, unicode emotikony:   

- 
				Sajri
- Zkušený vesmírný průzkumník 
- Reputace: 576
Maybe, slovo "baby" v názvu tvého článku je typický příklad anglicismu.Meybe píše: 2.1.2021 20:40 Co už jsem fakt ale nepřekousl bylo vkládání anglicismů, nebo jak to nazvat. Možná je to nějaká nová móda, ale já se s ní rozhodně nechci ztotožňovat nebo smiřovat. Přijde mi to velmi hloupé.
(Pro upřesnění: já proti používání anglicismů nic nemám, jen mě fascinuje ta nekonzistence člověka, který tu před pár dny proti anglicismům tak horoval.)
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky 
- Reputace: 2327
Já to použít fakt nechtěl.  Předem jsem očekával, že se někdo ozve.
 Předem jsem očekával, že se někdo ozve.   Máš pravdu, že jsem horoval. Stojím si zatím i nadále. Používat v textech věty typu Sound easy nebo Nice try a podobně, mi prostě vadí. To moje baby je oproti tomu fakt jen baby.
 Máš pravdu, že jsem horoval. Stojím si zatím i nadále. Používat v textech věty typu Sound easy nebo Nice try a podobně, mi prostě vadí. To moje baby je oproti tomu fakt jen baby.   Navíc miminko by tam znělo fakt divně. Uznej sám Indická miminko raketa? Za to sound easy a nice try se dají úplně v pohodě nahradit. Slova jako Cool nebo In mi tolik nevadí, ale toto opravdu jo. Obzvlášť pokud z textu cítím jistou nucenost být cool za každou cenu.
 Navíc miminko by tam znělo fakt divně. Uznej sám Indická miminko raketa? Za to sound easy a nice try se dají úplně v pohodě nahradit. Slova jako Cool nebo In mi tolik nevadí, ale toto opravdu jo. Obzvlášť pokud z textu cítím jistou nucenost být cool za každou cenu. 

Předem jsem očekával, že se někdo ozve.
 Předem jsem očekával, že se někdo ozve.   Máš pravdu, že jsem horoval. Stojím si zatím i nadále. Používat v textech věty typu Sound easy nebo Nice try a podobně, mi prostě vadí. To moje baby je oproti tomu fakt jen baby.
 Máš pravdu, že jsem horoval. Stojím si zatím i nadále. Používat v textech věty typu Sound easy nebo Nice try a podobně, mi prostě vadí. To moje baby je oproti tomu fakt jen baby.   Navíc miminko by tam znělo fakt divně. Uznej sám Indická miminko raketa? Za to sound easy a nice try se dají úplně v pohodě nahradit. Slova jako Cool nebo In mi tolik nevadí, ale toto opravdu jo. Obzvlášť pokud z textu cítím jistou nucenost být cool za každou cenu.
 Navíc miminko by tam znělo fakt divně. Uznej sám Indická miminko raketa? Za to sound easy a nice try se dají úplně v pohodě nahradit. Slova jako Cool nebo In mi tolik nevadí, ale toto opravdu jo. Obzvlášť pokud z textu cítím jistou nucenost být cool za každou cenu. 
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
						"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."