Ostatní zajímavosti
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 82
Re: Ostatní zajímavosti
Uáááá, to je naprostá paráda. Díky moc, Mirku, jestliže jsem už tak neměl na nic čas, teď ho nebudu mít o to víc... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- Pospíšil
- Kosmonaut veterán
- Reputace: 1950
To neuteče. Pokud to google nesmaže, bude to tam navěky. 
Prozradím, že obsah třetí složky bude zaměřen na americkou pilotovanou kosmonautiku a poslední čtvrtá je plná velkoformátových barevných obrázků.

Prozradím, že obsah třetí složky bude zaměřen na americkou pilotovanou kosmonautiku a poslední čtvrtá je plná velkoformátových barevných obrázků.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Pospíšil
- Kosmonaut veterán
Třeti složka. Programy Mercury, Gemini a Apollo v dobovém československém tisku.
Mise nejsou nafoceny v chronologickém pořádku, ale tak jak byly ve složce uloženy. Už jsem neměl sílu to setřídit. Celkem 163 stran: https://photos.app.goo.gl/eFcgrK1593BygBcp8

Mise nejsou nafoceny v chronologickém pořádku, ale tak jak byly ve složce uloženy. Už jsem neměl sílu to setřídit. Celkem 163 stran: https://photos.app.goo.gl/eFcgrK1593BygBcp8
---
V žádném případě nechci být neuctivý či nedočkavý, ale rád bych se s připomenutím zeptal, kde máme poslední čtvrtou složku tohoto pokladu?
A rovnou této příležitosti využiju a ještě jednou vyseknu hlubokou poklonu za tvou práci a posílám velké díky!

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Pospíšil
- Kosmonaut veterán
Njn, přes pracovní dny to byl takový fičák, že jsem na 4. složku už neměl čas ani energii.
Dnes je ale jiný den, od nepřátel a práce jsme ovobozeni
takže slibuji před svými druhy, že 4. metu teda složku zdolám a noubrž nafotím, fotky otočím, aploudnu na obvyklé místo a odkaz nasdílím. Tak slibuji! 
Dnes je ale jiný den, od nepřátel a práce jsme ovobozeni

---
- Pospíšil
- Kosmonaut veterán
Hotovo. Poslední složka č.4 je zpracovaná. Možná vás ale tak trošku zklame, jelikož z ní vzniklo jen 47 snímků a navíc v drtivé většině jsou to notoricky známé obrázky. Článek z tisku jen jeden, jinak pouze stručné popisky fotek. Nicméně pro dokreslení dobové sbírky z místních pramenů se to určitě hodí.

https://photos.app.goo.gl/5AV5iF115wadybpc6
Vzkaz pro Milana Halouska:
pokud bys uznal, že by se to dalo zařadit do nové odborné knihovny v Pardubicích, rád tam všechno věnuju.
Dej mi, prosím, vědět.
https://photos.app.goo.gl/5AV5iF115wadybpc6
Vzkaz pro Milana Halouska:
pokud bys uznal, že by se to dalo zařadit do nové odborné knihovny v Pardubicích, rád tam všechno věnuju.
Dej mi, prosím, vědět.
---
Zklamání se nekoná. Mockrát děkujeme za čas, který jsi tomu věnoval.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Pospíšil
- Kosmonaut veterán
Díky, rád jsem to udělal.
Byla by vyloženě škoda nechat to schované někde na půdě a nepodělit se o to s ostatními fanoušky.
Třeba to může inspirovat někoho dalšího, kdo má doma podobné poklady, aby s námi nasdílel.

Byla by vyloženě škoda nechat to schované někde na půdě a nepodělit se o to s ostatními fanoušky.
Třeba to může inspirovat někoho dalšího, kdo má doma podobné poklady, aby s námi nasdílel.

---
-
- VIP uživatel
- Reputace: 52
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že určitě. Proberu to s paní ředitelkou Krajské knihovny a ozvu se Ti. Děkuji!Pospíšil píše:Vzkaz pro Milana Halouska:
Dej mi, prosím, vědět.
-
- Aktivní nováček
- Reputace: 0
To jsou skvělé zprávy, že to má být zrovna v Pardubicích. Kdy se přibližně plánuje otevření?