82. díl - Dočkáme se asteroidu u Měsíce?
82. díl - Dočkáme se asteroidu u Měsíce?
Dnes se téamticky vrátíme k misi, kterou jsme nakousli již v 69. díle našeho pořadu. Řeč tedy bude o chystaném zachycení asteroidu a jeho převedení k Měsíci. Už v příštím roce totiž NASA počítá s prvními přípravnými investicemi.
Minulý díl si do této chvíle pustilo celkem 88 752 diváků a přes odkaz v popisu videa přišlo k nám na fórum 421 návštěv.
Minulý díl si do této chvíle pustilo celkem 88 752 diváků a přes odkaz v popisu videa přišlo k nám na fórum 421 návštěv.
Re: 82. díl - Dočkáme se asteroidu u Měsíce?
Výborný díl
Už jsem to sice asi psal, ale tohle přesně se mi na Američanech líbí. Že státní agentura vyzkouší nějakou technologii, kterou pak využijí americké firmy a celou jejich ekonomiku to nakopne.

Už jsem to sice asi psal, ale tohle přesně se mi na Američanech líbí. Že státní agentura vyzkouší nějakou technologii, kterou pak využijí americké firmy a celou jejich ekonomiku to nakopne.
Tenhle seriál se mi moc líbí
Už i přicházím na chuť Tvému přednesu, jen by to chtělo zkrátit ty odkazy na konci - přeci jen je to furt to samé tak to nemusí zabírat přes 15% délky videa.

Díky, jsem rád, že se ti pořad líbí.
Konec videa se snažím pořád obměňovat. Nedávno jsem zkusil víc upozornit na to, že se lidé na FB dozví i bonusové informace, takže tím to trochu nakynulo. Snažím se tím pořád nějak pracovat. Za pár dílů to určitě zase trochu zkrátím
Konec videa se snažím pořád obměňovat. Nedávno jsem zkusil víc upozornit na to, že se lidé na FB dozví i bonusové informace, takže tím to trochu nakynulo. Snažím se tím pořád nějak pracovat. Za pár dílů to určitě zase trochu zkrátím

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Pěkný rozhovor s bývalým astronautem Tomem Jonesem o důvodech k uskutečnění mise, jež má za úkol dopravit asteroid k Měsíci. English only
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.