68. díl - Japonská mise k asteroidu
68. díl - Japonská mise k asteroidu
Dnešní díl obrací svou pozornost do Japonska. Právě tady se připravuje budoucí průzkumník asteroidu - Hayabusa 2. Už příští rok se vydá k asteroidu 1999JU3, ze kterého odebere vzorky a následně je vrátí na Zemi. Střih byl trochu komplikovanější tím, že k tématu nebylo moc materiálů, ale snad se to na výsledku nepodepsalo.
13 224 - přesně o tolik zhlédnutí utekl minulému dílu rekord. To je opravdu skoro ten pomyslný fous. Celkově jsme zaznamenali 377 573 zhlédnutí, na rekord by bylo potřeba ještě o asi 3,5% víc. Kdo ví, třeba někdy příště. Každopádně druhé místo je taky super. Přes odkaz v popisu videa k nám na fórum přišlo 388 návštěv.
13 224 - přesně o tolik zhlédnutí utekl minulému dílu rekord. To je opravdu skoro ten pomyslný fous. Celkově jsme zaznamenali 377 573 zhlédnutí, na rekord by bylo potřeba ještě o asi 3,5% víc. Kdo ví, třeba někdy příště. Každopádně druhé místo je taky super. Přes odkaz v popisu videa k nám na fórum přišlo 388 návštěv.
- Greene
- Vesmírný průzkumník

- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: 68. díl - Japonská mise k asteroidu
Kdepak jsi bral inspiraci,co?
Ne,moc pekny 
"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
Rozdělíme si to rovným dílem, ty máš jedničku, já dvojku
.
- Wopat
- Kosmonaut

- Reputace: 646
"Dinosauři by mohli vyprávět."
I když říkáš, že střih byl trochu komplikovanější, poradil sis s tím výborně. Pěkný díl
I když říkáš, že střih byl trochu komplikovanější, poradil sis s tím výborně. Pěkný díl
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Lakely
- Správce profilu na Facebooku

- Reputace: 210
- Kontaktovat uživatele:
Poznámka o dinosaurech mi hodně rozesmála, což samozřejmě jen potvrzuje, že tento díl byl výborný 
Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
To mám radost. 
Když už mluvíme o tom střihu, tak musím jedině tleskat
Taky bych se chtěl zeptat, v čem to stříháš?? 
"Prorok je ten, kdo vidí daleko dopředu, ale zároveň vidí všechno kolem sebe, protože budoucnost zčíná dnes" - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 2
Wopat píše:"Dinosauři by mohli vyprávět."
Díky kluci, jsme rád, že se vám to líbí
vosik: Sony Vegas
vosik: Sony Vegas