Space shuttle, Concorde
Space shuttle, Concorde
Před nějakou dobou jsem objevil (resp. byl uporozněn), že tady jsou také jiná fóra než jenom infromace z vývoje a startů, které sleduji. A tady to nějak skomírá. Tak sem dám fotky modelů 2x Space Shuttle z AXM a jeden Concorde, který už ani nevím, kde jsem tehdy stáhl. Bohužel jsem na něm před těmi 10+ lety zkoušel alternativní barvy do tiskárny, a jak je vidět, nekvalifikovaly se ...
A k tomu dotaz, teď, poté, co jsem akceptoval, že si fakt ty brýle na blízko musím koupit, jsem zase začal něco lepit, mám zatím Starship, bude i SuperHeavy ... ale nemaje 3D tiskárnu, chtěl bych k tomu i nějaký papírový model alespoň startovního stolu, když ne i věže, a ten jsem na AXM nenašel. Neví někdo?

A k tomu dotaz, teď, poté, co jsem akceptoval, že si fakt ty brýle na blízko musím koupit, jsem zase začal něco lepit, mám zatím Starship, bude i SuperHeavy ... ale nemaje 3D tiskárnu, chtěl bych k tomu i nějaký papírový model alespoň startovního stolu, když ne i věže, a ten jsem na AXM nenašel. Neví někdo?