Informace o kosmonautice a návrhy na články
Informace o kosmonautice a návrhy na články
Zde si mohou uživatelé fóra vyzkoušet nanečisto psát články
Naposledy upravil(a) ZJ11 dne 24.5.2022 7:48, celkem upraveno 1 x.
Re: Informace o kosmonautice a návrhy na články

A ono je toto fórum o něčem jiném ?Zdenecek píše: 23.5.2022 17:01 Napadlo mě že zde by se mohli uživatelé fóra navzájem informovat o událostech v kosmonautice
Doporučuju spíš dávat jednotlivé informace do již vytvořených vláken, případně pro zatím neexistující projekty zakládat vlákna nová. Podobné vlákno mi nedává smysl.
Toto téma je hlavně k tomu aby si uživatelé vyskoušeli nanečisto psát články o kosmonautice
Pro popis témata jsem zvolil špatný text
Pro popis témata jsem zvolil špatný text
V češtině je takové pěkné rčení: „Dvakrát měř, jednou řež.“ Zbrklost není dobrá vlastnost. Než zpětně litovat chyb, je lepší se nejdřív zamyslet, jak to udělat, aby se žádné chyby nevyskytly.
Jen jsem reagoval na to, že jsi vytvořil vlákno, u kterého jsi zhruba dvě hodiny po jeho založení sám uznal, že jsi zvolil špatný název. Kdybys nespěchal a nejdřív si všechno promyslel, mohl jsi hned zvolit vhodnější název. Proto píšu, že zbrklost není vhodná vlastnost.
Zkoušet si to můžeš x krát doma na papíře nebo na PC. Co s tím tady ? Opravdu někoho zajímají nějaké pokusy? Pokud nemáš co sdělit, tak to nepublikuj. Je to ztráta času pro tebe i ty druhé. Začít lze pravopisemZdenecek píše: 23.5.2022 19:04 Toto téma je hlavně k tomu aby si uživatelé vyskoušeli nanečisto psát články o kosmonautice![]()
Doporučil bych volit trochu empatičtější slova, ale s významem sdělení v zásadě souhlasím. Pravopis je základ a ten si může každý trénovat kdekoliv.