152. díl - Nejpodrobnější civilní snímkování v historii
152. díl - Nejpodrobnější civilní snímkování v historii
Dnes se v našem pořadu zaměříme na vypuštění satelitu WorldView 3, který je díky rozlišení 31 centimetrů nejvýkonnější snímkovací družicí určenou pro civilní účely. jen mám trochu strach, co se bude odehrávat v komentářích - stačí si pročíst články s tímto tématem na zpravodajských portálech a cítím na zádech jemné mrazení.
Minulý díl si do této chvíle pustilo 91 956 diváků. Přes odkaz v popisu videa navštívilo náš web 20 návštěv.
Minulý díl si do této chvíle pustilo 91 956 diváků. Přes odkaz v popisu videa navštívilo náš web 20 návštěv.
Re: 152. díl - Nejpodrobnější civilní snímkování v historii
Zvlášť, jestli do titulku na Seznamu přihodí slova, která na Novinkáře fungují jako červený hadr.
Každopádně výborný díl
. Škoda, že ty fotky asi nebudou volně k dispozici. Ale třeba je nakoupí google a podobní, takže se k nim časem dostaneme.
Každopádně výborný díl
Přesně tak
Uvidíme, taky se na jejich využití docela těším.
Uvidíme, taky se na jejich využití docela těším.
[quote="Dugi"]... jen mám trochu strach, co se bude odehrávat v komentářích - stačí si pročíst články s tímto tématem na zpravodajských portálech a cítím na zádech jemné mrazení.
Nečítam tam komentáre, ale ako si na to upozornil tak som sa tam pozrel
. No,
ono sa to ubralo trochu iným smerom ako si asi čakal, prajem veľa trpezlivosti.
Nečítam tam komentáre, ale ako si na to upozornil tak som sa tam pozrel
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Čekal jsem, že budou kecy o Velkém bratrovi, nenávisti k armádě a podobné úlety, ale že tam bude někdo rozpitvávat lingvistický obsah jednoho slova, to jsem fakt nečekal.

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 3
Najdou se i takoví lidé, ale mě se díl líbil. Hlavně ty fotky z (pravděpodobně) předchozích WordView.
Klidně mne oslovujte Radim.
Přesně tak, jsou to fotky z "jedničky" a "dvojky". "Trojka" se zatím jen kalibruje.