145. díl - Nadzvukový brzdící štít

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
145. díl - Nadzvukový brzdící štít

Příspěvek od Dugi »

Aktuální díl dobývání vesmíru se zaměří na nedávnou zkoušku štítu LDSD. Zdrojové video nebyl zrovna vrchol kvality, ale snad se to bude divákům i přesto líbit. :)

Minulý díl si do této chvíle pustilo 64 393 diváků a přes odkaz v popisu videa přišlo na naše fórum 21 návštěv.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Matyn
Zkušený vesmírný průzkumník
Zkušený vesmírný průzkumník
Reputace: 0
Re: 145. díl - Nadzvukový brzdící štít

Příspěvek od Matyn »

Pěkný díl! :palec nahoru:
Když jsem poprvé na blogu viděl ten článek o LDSD, tak jsem si myslel,"to bude až za pár let" a ono to bylo tak brzo. :-D
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48

Příspěvek od tomas »

DV jsem shlédl už ráno, ale nestačil jsem tě pochválit. :klaní se:

Není nad to, když vybereš z hodiny a půl dlouhého videa to podstatné, čímž jsi mi ušetřil spoustu hledání, posouvání a přeskakování v originálním záznamu. Navíc jsi to pěkně okomentoval.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Děkuju za pochvalu. :) Když jsem zjistil, že není k dispozici jiný záznam než ten kompletní, neměl jsem moc radost. :-D
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“