137. díl - Čarokrásné snímky od Saturnu
137. díl - Čarokrásné snímky od Saturnu
V dnešním díle si posvítíme na sondu Cassini, která už kolem Saturnu krouží deset let. Za tu dobu poslala na zemi opravdu mnoho působivých fotek. Vybrat z nich reprezentativní vzorek, když by se vešel do stopáže pořadu nebylo lehké, ale nakonec se to snad podařilo.
Minulý díl si do této chvíle pustilo celkem 38 643 diváků a přes odkaz v popisu videa přišly na naše fórum 3 návštěvy.

Minulý díl si do této chvíle pustilo celkem 38 643 diváků a přes odkaz v popisu videa přišly na naše fórum 3 návštěvy.
Re: 137. díl - Čarokrásné snímky od Saturnu
Tohle je prostě paráda.
Saturn vypadá na fotkách jako namalovaný. Zajímavé je, že čím lepší rozlišení, tím víc připomíná obraz nějakého surrealistického malíře.
Už víš, co dáš jako bonusové informace? Tipoval bych některou z četných galerií fotek na webu NASA. Nebo snad animace pročesávání prstenců měsíci?

Saturn vypadá na fotkách jako namalovaný. Zajímavé je, že čím lepší rozlišení, tím víc připomíná obraz nějakého surrealistického malíře.
Už víš, co dáš jako bonusové informace? Tipoval bych některou z četných galerií fotek na webu NASA. Nebo snad animace pročesávání prstenců měsíci?
Asi udělám výpis několika zajímavostí, přičemž pastýřské měsíce budou jednou z nich. 

- Matyn
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 0
Krásný díl
Saturn mám rád, moc hezké fotky!
Řekl bych že se mi tvůj pořad líbí jako kdysi Peklo nebo Masakry, kdyby to neznělo tak divně.

Saturn mám rád, moc hezké fotky!
Řekl bych že se mi tvůj pořad líbí jako kdysi Peklo nebo Masakry, kdyby to neznělo tak divně.

Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
http://vodnirakety.webnode.cz/
Jelikož je Peklo jedním z nejúspěšnějších formátů na Streamu, tak si toho velice vážím.