96. díl - Drama na ISS
96. díl - Drama na ISS
Minulý týden měl jednu hlavní událost. Není se proto co divit, že se neúspěšný výstup Lucy Parmitana dostal i do aktuálního dílu našeho pořadu.
Minulý díl si pustilo celkem 112 042 lidí a přes odkaz v popisu videa navštívilo naše fórum 502 návštěv.
Tak si říkám,že se už dlouho nestalo, aby dva díly za sebou měly přes 100 000 návštěv. No a jelikož je aktuální téma taky hodně atraktivní, tak možná tu budeme mít třetí video do řady.
Minulý díl si pustilo celkem 112 042 lidí a přes odkaz v popisu videa navštívilo naše fórum 502 návštěv.
Tak si říkám,že se už dlouho nestalo, aby dva díly za sebou měly přes 100 000 návštěv. No a jelikož je aktuální téma taky hodně atraktivní, tak možná tu budeme mít třetí video do řady.

Re: 96. díl - Drama na ISS
Děkuju 

Ďalší super diel
U toho Protonu s tým uhlovým snímačom sa ukázalo že v sovietskom rusku je všetko naopak 

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
Díky
Vypadá to tak.

Vypadá to tak.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Skvělý díl, moc dobře zpracováno.
Btw- nějak mi vytanulo na mysli, jestli ten otočený senzor v Protonu nebyl nakonec sabotáží. Zní to sice šíleně, ale fakt si nedokážu vysvětlit, jak by si někdo mohl nevšimnout, že ho tam rve naopak...
Btw- nějak mi vytanulo na mysli, jestli ten otočený senzor v Protonu nebyl nakonec sabotáží. Zní to sice šíleně, ale fakt si nedokážu vysvětlit, jak by si někdo mohl nevšimnout, že ho tam rve naopak...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Děkuju za pochvalu.
Jasně, tahle možnost napadne asi každého. Ale připadá mi to trochu šílené. Snažím se držet Occamovy břitvy a ta mi říká, že pravděpodobnější je "obyčejný šlendrián".
Jasně, tahle možnost napadne asi každého. Ale připadá mi to trochu šílené. Snažím se držet Occamovy břitvy a ta mi říká, že pravděpodobnější je "obyčejný šlendrián".
Výborný díl.
Škoda, že Lucu stínila Karen. Na druhou stranu v nouzi se "pro kameru" nehraje.
Jak už říkal Švejk:"V Rusku se hodně pije." Kdo ví, jestli těch pinů neviděl daný pracovník třeba 14.

Jak už říkal Švejk:"V Rusku se hodně pije." Kdo ví, jestli těch pinů neviděl daný pracovník třeba 14.

- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Rozkaz zněl jasně. Součástku namontovat za každou cenu.vai777 píše:Skvělý díl, moc dobře zpracováno.

Dugi, parádní díl

A máme vysvetlenietomas píše:...

Super diel Dugi