Návody aneb jak na to
Re: Kerbal Space Progam
Wopat: KSP Calculator, o kterém jsem nedávno psal umí vypočítat po zadání kruhové dráhy oběžnou dobu. Např. ve výšce 100 km ti bude oběh trvat přesně 32,641 minuty.
mager42: Díky moc!

mager42: Díky moc!
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Chtěl bych poprosit - nemohli byste mi někdo, prosím, napsat link na stáhnutí MechJebu? Stáhl jsem už dva, ale ani jeden nefungoval 

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Link je tady v tom vlákně a je funkční, sám jsem ho tam dával a byl otestovaný.
0.17? A jé, to bude síla. Dneska se k tomu nedostanu, snad to zvládnu co nejdřív. Podle toho, co jsme četl na internetu, tak by tam mělo být několik nových planet i s Měsíci (plynní obři, žhnoucí planeta jako Merkur, ledový i vodní svět)
0.17? A jé, to bude síla. Dneska se k tomu nedostanu, snad to zvládnu co nejdřív. Podle toho, co jsme četl na internetu, tak by tam mělo být několik nových planet i s Měsíci (plynní obři, žhnoucí planeta jako Merkur, ledový i vodní svět)
- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se zeptat,jak spouštíte MechJeb?
Díky
Díky

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
Pokud si dobře pamatuju, tak se automaticky ukáže hned na začátku, kdy raketa stojí na rampě. 

- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Jujda,tak to jsem ho asi špatně nainstaloval :/
"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
Ahoj všem po dlouhé době jsem zase pustil KSP. zjištění nové verze 0.17 mi zlepšilo náladu na vysoké škole (nudná přednáška o tom jak máme pracovat s pc) tak jsem tvořil první do oka padl tento mod http://www.redspar.com/eagle/ trochu jsem upravil velikosti prostoru pro paliva a určité jiné věci (málo paliva a malá nosnost VLOT motoru -> zvíšení kapacity a trošličku i výkonu motoru cca o 25%) jsem skusil letěl alespon k měsíci. Podařilosemi doletět bohužel pád byl tvrdý a můj kosmonaout bohužel nepřežil použiljsme jednomístnou kabinu MK1. Ale jinak drak rakety EAGLE je fakt moc dobrý po drobných uprávách a přispůsobení.
Predled startovacich uhlu je zde http://ksp.olex.biz/.
A mereni uhlu je uz i v nove verzi mechjebu.
A mereni uhlu je uz i v nove verzi mechjebu.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Já vím, to používám už v den co jsem si 0.17ku stáhnul, ale stejně. (mám i tu betu MechJebu) Nemůžu se "chytit" Kerbinu. 

- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
nechápem ako toto zvládate.. ja sa dostanem na obežnú dráhu kerbolu, potom stále upravujem dráhu ale aj tak ma duna nezachytí... a to už krúžim 1450 dní...

zišiel by sa taký návod ako napísal dugi o pristátí na Mune alebo Minmuse

zišiel by sa taký návod ako napísal dugi o pristátí na Mune alebo Minmuse
"It was going well until it exploded."