New Horizons
Re: New Horizons
Tie fotky sú ozaj nádherné... Ale aj keby boli tzv. "normálne", je super že ľudstvo dokázalo poslať sondu až k Plutu... 

Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.
Máš pravdu, tyhle fotky jsou neuvěřitelné.

Máš pravdu, tyhle fotky jsou neuvěřitelné.
Ďakujem za privítanie. 

1) U téhle fotky jsem zatím bohužel rozlišení nedohledal, ale budu improvizovat - vznikla z kamery MVIC cca. 15 minut po maximálním přiblížení ve vzdálenosti zhruba 18 000 km. Když se vrátím k itineráři, který byl zveřejněný před průletem, tak u této série snímkování se očekávalo rozlišení 320 m/pixel.
2) Ano, všechny fotky, které na zem dorazí jsou už nekomprimované.
Ale ja chci snimky s nejvyssim rozlisenim z LORRI, kde uz bude i to viko z Cernobylskeho reaktoruDugi píše:1) U téhle fotky jsem zatím bohužel rozlišení nedohledal, ale budu improvizovat - vznikla z kamery MVIC cca. 15 minut po maximálním přiblížení ve vzdálenosti zhruba 18 000 km. Když se vrátím k itineráři, který byl zveřejněný před průletem, tak u této série snímkování se očekávalo rozlišení 320 m/pixel.

- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Stejně jako mnozí nemám slov. To jsem nečekal. Hledím jak blázen. Ona fotka ve vysokém rozlišení mne dostala. Co na tohle chcete říct???
E
E
Já bych toho chtělhulvath píše:Ale ja chci snimky s nejvyssim rozlisenim z LORRI, kde uz bude i to viko z Cernobylskeho reaktoruVi se ze kdy maji dorazit ?

A k tomu, kdy by měly fotky dorazit - to se neví.
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
140km?!?