Návody aneb jak na to
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Návody aneb jak na to
Není pravda. Existuje mnoho způsobů, jak se dostat na oběžnou dráhu tak, aby tam kromě tvé lodi/sondy nezbyl žádný odpad či poslední stupeň.fretka323 píše:A to smeti tam bude vzdy
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Rada
Zdravím, chci se dostat na orbitu, jenže mám jeden celkem velký problém.
Pochopitelně tam nechci poslat Kerbala, ale sondu, kterou ovládám dálkově. Jenže když chci vyslat Stayputnik MK. 1, tak ani za nic nechce odstartovat. Hraju "science". Zkoušel jsem to i v sandboxu a tam to v pohodě šlo. A to jsem postavil základní raketu o jednom motoru a jedné nádrži. Dokázal by někdo poradit? Díky.
Pochopitelně tam nechci poslat Kerbala, ale sondu, kterou ovládám dálkově. Jenže když chci vyslat Stayputnik MK. 1, tak ani za nic nechce odstartovat. Hraju "science". Zkoušel jsem to i v sandboxu a tam to v pohodě šlo. A to jsem postavil základní raketu o jednom motoru a jedné nádrži. Dokázal by někdo poradit? Díky.
Vítám tě na fóru a doufám, že se ti u nás bude líbit. 

-
- Vesmírný nováček
Díky, věřím, že ano. Vesmír je pro mě snad nejzajímavější "věcí" už od dětství. Teď bych byl však moc rád, kdyby mi někdo poradil. Jsem z toho už zoufalý...Dugi píše:Vítám tě na fóru a doufám, že se ti u nás bude líbit.

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Stayputnik má velice malou baterii a je možné, že pokud po nahrání rakety na rampu čekáš dlouho, dojde ti elektřina. Sonda pak vůbec neposlouchá, co po ní chceš. Existují dvě řešení: 1. přidej alespoň jednu baterii; 2. používej ty červené podpěry. Kromě stability zajišťují přísun elektrické energie do doby, než odstartuješ.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Ale pozor, spousta motoru již nyní (po 1.0) negenerují elektřinu (mám pocit že žádné, ale nejsem si jistý). Takže kdo na to od teďka spoléhal, má problém.
Klidně mne oslovujte Radim.
-
- Vesmírný nováček
Baterií jsem tam narval dost. Problém je že mi normálně funguje v sandboxu. Jenže když postavím úplně tu samou raketu v science modu tak najednou nefunguje.Wopat píše:Stayputnik má velice malou baterii a je možné, že pokud po nahrání rakety na rampu čekáš dlouho, dojde ti elektřina. Sonda pak vůbec neposlouchá, co po ní chceš. Existují dvě řešení: 1. přidej alespoň jednu baterii; 2. používej ty červené podpěry. Kromě stability zajišťují přísun elektrické energie do doby, než odstartuješ.
-
- Vesmírný nováček
Tak už jsem na to přišel. Nejspíš za to mohli nainstalované addony, protože jsem je odinstaloval a už to v pohodě jde 

-
- Vesmírný nováček
Stahoval jsem si celý pack modů z cztorrent...fretka323 píše:A co jsi tam mel??