Pochlubte se!
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Pochlubte se!
Při psaní čtvrtého dílu seriálu ESA pro náš blog jsem se inspiroval a zkusil vytvořit to, o čem čtvrtý díl pojednává. Raketoplán jsem použil ze Soviet Packu, ale to hlavní, už jsou jen stock parts. Musím říct, že to je jedna z nejpovedenějších kopíí, jaké jsem v KSP vytvořil.

Ti znalejší z vás jistě poznali, že se jedná o Spacelab. Pokud byste si tedy o něm rádi něco přečetli, již zítra tak můžete učinit na našem blogu.

Ti znalejší z vás jistě poznali, že se jedná o Spacelab. Pokud byste si tedy o něm rádi něco přečetli, již zítra tak můžete učinit na našem blogu.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Moc pěkné! 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Moje první výprava ve verzi 0.20 směřovala k měsíci Minmus. Po vytvoření rakety jsem odstartoval a vše šlo bez problému až do oddělení stupně, který mě měl dostat na oběžnou dráhu Kerbinu. Z nějakého neznámého důvodu se stupeň neoddělil a tak se musel přistávací modul odpojit od celé rakety. Risknul jsem tedy let pouze s přistávacím modulem. Pojistil jsem si let tím, že pokud bych měl málo paliva, proletěl bych kolem měsíce a rovnou zpět na Kerbin. Využil jsem tedy free-return trajectory. Palivo stačilo a dokonce jsem i přistál. Kerbonauti při EVA zapíchli vlajku. (super pocit
) Následně jsem poslal další posádku znovu k Minmusu, ale tentokrát s roverem. Start byl bez problémů a po měkkém přistání jsem nasednul na rover a zjistil jsem, že musím vymyslet nějaký lepší design, protože celý rover se hrozně klouže a pořádně nejezdí.
Zítra mě čeká návrat obou posádek.

Zítra mě čeká návrat obou posádek.

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
V pěti minutách jsem rychle mrknul, co přibylo do nové verze a ty vlajky jsou super. Hra sice nenabízí bůhvíjaké krásné vlajky, ale já jsem si vytvořil českou, americkou, ruskou, čínskou a EU
Už se těším, až si zahraju.
Pro ty z vás, kdo by si chtěl vytvořit svou vlajku, je to jednoduché. Ve složce GameData/Squad/Flags jsou vlajky Můžete si všimnout, že to jsou obyčejné PNG obrázky o rozměrech 256x160. Stačí tedy přidat libovolný obrázek o stejném formátu a rozlišení a máte vlastní vlajku

Pro ty z vás, kdo by si chtěl vytvořit svou vlajku, je to jednoduché. Ve složce GameData/Squad/Flags jsou vlajky Můžete si všimnout, že to jsou obyčejné PNG obrázky o rozměrech 256x160. Stačí tedy přidat libovolný obrázek o stejném formátu a rozlišení a máte vlastní vlajku

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Tak se mi po celém dni zkoušení všeho možného podařilo zvýšit fps u verze 2.0 natolik aby se to dalo hrát. Po delší době jsem se pokusil postavit nějaké letadlo. Postavit jsem ho zvládl, ale řídit už ne
. Nakonec jsem se svým kerbonautem skončil v oceánu, kde na mě čekalo zvláštní překvapení. Před dopadem do vody jsem s odvážným Bobem Kermanem vyskočil z padajícího letadla. Nevím jestli to je až od této novější verze nebo už od 0.19, ale zjistil jsem že se dá s kerbonauty plavat.
Dokonce jsem po pádu letadla dokázal doplavat na břeh. 

Plávať sa dá už od verize 0.16, kde bola prvý krát možnosť vystúpiť
Hoď sem obrázok toho lietadla. Možno dokážem poradiť
Nechcem sa nejak chváliť, ale som v tom celkom dobrý. Pozri pár postov vyššie 

Hoď sem obrázok toho lietadla. Možno dokážem poradiť

Plavat se dá už od 0.16 ?
Já vždy spadl do vody a nemohl jsem s kerbonautem pohnout. Až teď jsem si všiml že s ním ve vodě můžu hýbat (mám asi hodně dlouhé vedení)
Jinak obrázek jsem hodím zítra. Ještě s tím zkusím něco udělat 

Ok
V pohode. Nepresúval si náhodou pred pár dňami v izbe nábytok? Mohol ti totiž stáť na kábli
Hehe, ale nie. To je len vtip 

V pohode. Nepresúval si náhodou pred pár dňami v izbe nábytok? Mohol ti totiž stáť na kábli