OG-2 Mission 2
Re: OG-2 Mission 2
Myslím, že jednoznačně můžeš preferovat SpaceX. Myslím, že z originálu se dozvíš víc. Jen tak mimochodem, pokud všechno klapne, budeme brát obrazovou část přenosu od SpaceX. 

Ja osobne väčšinou sledujem živé prenosy od SpaceX na stránke livestream.com je to to isté čo na ich oficiálnej stránke len sa to dá pozerať aj na aneroide vďaka aplikácii 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Od čeho Bůh stvořil stereo? Do jednoho sluchátka čeština, do druhého angličtina.Malky píše:Tak... a teď mám dilema, přesně 50 na 50, který přenos sledovat... sakra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Meteorologové dávají tomuto pokusu pravděpodobnost 80%. 

Vai: taky mě to napadlo, ale nevim jestli by to můj mozek dokázal zpracovat. Přecijenom jsem chlap 

"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
Vyšla nová předpověď počasí, pořád 80%.
http://www.patrick.af.mil/shared/media/ ... 16-028.pdf
Jinak já budu sledovat na stereo
http://www.patrick.af.mil/shared/media/ ... 16-028.pdf
Jinak já budu sledovat na stereo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
"I reject your reality and substitute my"
Vypadá to na další úpravu času - tentokrát z 2:34 na 2:29 našeho času.
Zdroj: spaceflightnow.com
Zdroj: spaceflightnow.com
Startovní okno by mělo trvat pět minut.
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
@prenos:
moje skúsenosti sú, že prenosy od spacex sú o ničom... strašne nemám rád tento americký super-afektovaný spôsob komentovania čohokoľvek, kde človek, čo má už len základne znalosti, sa nič nedozvie... ale všetko je super, amazing, the best on the world, the first, the special, etc...
takže ak môžem ja poradiť... tak odporúčam dugiho...
moje skúsenosti sú, že prenosy od spacex sú o ničom... strašne nemám rád tento americký super-afektovaný spôsob komentovania čohokoľvek, kde človek, čo má už len základne znalosti, sa nič nedozvie... ale všetko je super, amazing, the best on the world, the first, the special, etc...
takže ak môžem ja poradiť... tak odporúčam dugiho...
Naposledy upravil(a) Agamemnon dne 21.12.2015 20:55, celkem upraveno 1 x.
Per aspera ad astra [42]