Výzva

Vše o soutěžích v KSP
Odpovědět
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5
Re: Výzva

Příspěvek od Samo1995 »

Takže moja výzva je hotová.
Čoho sa bude týkať? Je to jednoduché. Použite častí z verzie 0.13.3 na let k planéte Jool.
Na uskutočnenie tejto výzvy si teda budete musieť stiahnuť oficiálne demo KSP. Vyberte z neho priečinok Parts a nahraďte ho za priečinok Parts, vo verzii, ktorú používate (alebo v hocijakej inej, kde je Jool). Vytvorte raketu a lette.
Mne sa podarilo pristáť na mesiaci Vall.

Pajas747
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku
Reputace: 0

Příspěvek od Pajas747 »

Myslím, že jsem výzvu splnil :-) , bohužel je nové oficiální demo ve verzi 0.18.3, takže nebylo možné splnit úkol se všemi jeho požadavky. A přistání bylo trochu tvrdší, protože mi na posledních 10 metrech došlo všechno palivo :-D

Nechci se předčasně radovat, ještě si počkám na verdikt rozhočího :-D

Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky

Příspěvek od Samo1995 »

Tak... neviem neviem. Verzia 0.13.3 sa dá všade stiahnuť a je voľne dostupná. Časti z nej som vybral preto, lebo sú dimenzované inak, ako tieto. Tiež by som poprosil odfotiť raketu, ktorá to celé vyniesla. Tá musí byť tiež iba z častí z 0.13.3.
Čo sa týka pristávacích nôh, to by sa ešte dalo... ale ten malý pristávací motor už asi nie. Každopádne, ak tu postneš raketu zloženú iba z tých starých dielov (aj keď v novom šate) ta ti to uznám.
Pajas747
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku

Příspěvek od Pajas747 »

Jaj tak to mě mrzí :-(
celá raketka vypadala takhle
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky

Příspěvek od Samo1995 »

Omg... To jeriadna Raketka :-D Ok vyhral si. Cieľ bol dostať sa do Joolárnej sústavy, nie pristáť. Ten motor ti teda môžem odpustiť ;)
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Samo1995 píše: Tiež by som poprosil odfotiť raketu, ktorá to celé vyniesla.
Přesně tak! Ale pozor! Samo, ve stanovení pravidel jsem žádal hráče, aby dodržovali formát zadání úkolu, což se nestalo. Znění úkolu by mělo být jednoznačné a viditelně oddělené od zbytku příspěvku. Tuto výzvu jsem pochopil jako "Použití částí z verze 0.13.3 na let k planetě Jool". O přístání tam není ani slovo. To jsem vnímal spíše jako tvůj bonus, který jsi s námi sdílel.

Žádám tedy všechny hráče:
Zadání výzvy vyjádřete jednoznačně, očíslujte, zvýrazněte tučným písmem a viditelně oddělte od zbytku vaší zprávy. Důvod je jednoduchý - předejdeme tak následným debatám, zda byl úkol splněn či nikoliv a HLAVNĚ! Hráči, kteří si budou po nějakém čase vlákno pročítat, jen aby si našli všechny úkoly a získali tak inspiraci pro svou hru, budou mít velice usnadněnou práci, protože vše bude přehledné (narozdíl od mých nekonečných souvětí :lol: ) Myslím, že nežádám tak moc. Jedná se operaci, která zabere maximálně několik sekund. Dodržujte tedy, prosím, můj požadavek. Děkuji.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky

Příspěvek od Samo1995 »

Neviem o čom tu hovoríš. To pristátie bol bonus, ktorý som s vami chcel zdieľať. Presne to som mu aj napísal, že mu ten pristávací motor a nohy odpustím, pretože cieľ bolo dostať sa do Joolárnej sústavy, nie pristáť.
Čo sa týka tej rakety, iba som si chcel overiť, ši tam náhodou neboli použité aj nejakéé "nedovolené" diely. Takže si myslím, že všetko bolo ok a žiaden problém nevidím.
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Jo, jo, já jsem ten příspěvek napsal dřív, než ty, ale pozdě jsem ho postnul. Takže jsi to vysvětlit dříve. A co se týče té fotky rakety, tak to jsem s tebou souhlasil. Je samozřejmé, že je potřeba mít důkaz o celé raketě. Asi jsi to špatně pochopil.
Hlavní důvod mého příspěvku ale najdeš za nevzhlednou červenou větou :-D
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Pajas747
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku

Příspěvek od Pajas747 »

Taky moje chyba že jsem si nestáhnul 0.13.3. Omlouvám se tedy za vzniklé nepříjemnosti. Příště se polepším. Teď už jenom vymyslet další výzvu :-)
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Nechci nic říkat, ale Pajas do 7 dnů nevymyslel výzvu. Je tedy vymyšlení výzvy na tom, kdo si ji vymyslí první? :-D

Odpovědět

Zpět na „Soutěže“