SpX-DM1
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12042
Re: SpX-DM1
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Jardaxi, poprosím tě o trochu vhodnější výrazy. Takhle fakt ne, díky.
- Pospíšil
Čekání se vyplatilo, stojí to za to!
Splnění snu pro všechny ve SpaceX a mnoho nás fanoušků.
Ready for docking!

Splnění snu pro všechny ve SpaceX a mnoho nás fanoušků.
Ready for docking!
---
- Pospíšil
---
Mne to prijde jako adekvatni reakce na takovou broskvovinu. No ale dobre, priste budu opisnejsiDugi píše:Jardaxi, poprosím tě o trochu vhodnější výrazy. Takhle fakt ne, díky.

Na našem fóru razíme cestu, že když někdo někoho upozorní na chybu, tak se ten autor chyby neurazí, ale naopak poděkuje za to, že jej někdo jiný na chybu upozornil.
- Pospíšil
---
Furt nemůžu uvěřit tomu, že nejde o renderované video 
Zatím to vypadá na velký smutek v Roskosmosu. Ne, že by na tom záleželo.
Vidím, že Dragon používá LIDAR. Používá to i někdo jiný? Vlastně, dokuje někdo jiný než Rusové a teď CD automaticky?
EDIT - nebo jde o LIDAR na ISS?
to JardaX - já jsem to myslel jako jemné přátelské upozornění (které bych já v podobném případě uvítal) na pro tech. web ostudnou hrubku (nevím, odkdy je I vedle Y aby šlo o překlep v tom slova smyslu). A místo abys řekl OK nebo nic, tak to ještě útočně rozšlapáváš. Tímto je pro mě tato broskvovina vyřízena.

Zatím to vypadá na velký smutek v Roskosmosu. Ne, že by na tom záleželo.
Vidím, že Dragon používá LIDAR. Používá to i někdo jiný? Vlastně, dokuje někdo jiný než Rusové a teď CD automaticky?
EDIT - nebo jde o LIDAR na ISS?
to JardaX - já jsem to myslel jako jemné přátelské upozornění (které bych já v podobném případě uvítal) na pro tech. web ostudnou hrubku (nevím, odkdy je I vedle Y aby šlo o překlep v tom slova smyslu). A místo abys řekl OK nebo nic, tak to ještě útočně rozšlapáváš. Tímto je pro mě tato broskvovina vyřízena.
Naposledy upravil(a) RiMr dne 3.3.2019 11:43, celkem upraveno 2 x.
Pod stromečkem letos nic nepotřebuju, stejně se tam už nic nevleze. Je tam očouzený válec vysoký 41 metrů...
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
ZápadPospíšil píše:Čekáme na orbitální východ Slunce.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.