EFT-1
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: EFT-1
Scrub! Nikam se neletí... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
-
- VIP uživatel
- Reputace: 301
- Kontaktovat uživatele:
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Štve mě ale, že dnes i zítra přijedu ze školy až v 15:10, takže doufám, že to bude startovat nejdříve v 15:20. Jinak Youtube. Ale upřímně určitě to bude jenom 7 minutový záznam maximálně, takže oproti živého přenosu to bude krátký. :/ 

"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
Radiožurnál teď hlásil že neletěli hlavně kvůli počasí, já jsem na astro.cz vložil, že kvůli palivovému ventilu. Nebyl jsem tu pořád, co je spíš pravda? V kolik přesně se případně má zítra startovat, pokud by vyšlo počasí?
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládal bych živý přenos celého letu, nebo alespoň přenos návratu..SuperRAPIT píše:Štve mě ale, že dnes i zítra přijedu ze školy až v 15:10, takže doufám, že to bude startovat nejdříve v 15:20. Jinak Youtube. Ale upřímně určitě to bude jenom 7 minutový záznam maximálně, takže oproti živého přenosu to bude krátký. :/
Martine, úplně na začátku byl problém s lodí, která vplula do uzavřené oblasti. Jakmile ji vyhnali, byly problémy s překročením rychlosti větru. Když se vítr utišil, přišel problém s ventily. Takže to bylo docela komplexní. 
Zítřejší okno se otevírá ve 13:05 našeho času.
Chtěl bych poděkovat všem, kdo tu s námi byli a sledovali dnešní události. Díky za společnost, kluci.

Zítřejší okno se otevírá ve 13:05 našeho času.
Chtěl bych poděkovat všem, kdo tu s námi byli a sledovali dnešní události. Díky za společnost, kluci.