SpX-DM1
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12041
Re: SpX-DM1
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12041
Vydán plánovaný příkaz na couvnutí ve 140 m od ISS
---
"rozpoznane podle algorYtmu"
...no rozhodně až všechno dobře dopadne, bude dostatek alko-rytmu...
Tak snad to všechno dobře dopadne. Jak říká Dušan, držme palce držme palce...!

Pod stromečkem letos nic nepotřebuju, stejně se tam už nic nevleze. Je tam očouzený válec vysoký 41 metrů...
Ta couvačka je cvrkot, tak metr za sekundu?
Pod stromečkem letos nic nepotřebuju, stejně se tam už nic nevleze. Je tam očouzený válec vysoký 41 metrů...
To ne, jedou asi 11 cm/s.
Hezky šlajfuje!
Na kolik manévrů má vlastně CD palivo pro man. motory? Musí mu zůstat ještě dost na manévry související s návratem, zajímalo by mě, jaké mají scénáře typu "už jsme spálili moc, nezbude nám na to nebo ono".
S tou rychlostí - jsem osel, myslel jsem metr za deset sekund, neumím počítat na prstech
Na kolik manévrů má vlastně CD palivo pro man. motory? Musí mu zůstat ještě dost na manévry související s návratem, zajímalo by mě, jaké mají scénáře typu "už jsme spálili moc, nezbude nám na to nebo ono".
S tou rychlostí - jsem osel, myslel jsem metr za deset sekund, neumím počítat na prstech

- jakubv
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2172
- Kontaktovat uživatele:
BTW, mírný offtopic, dnes před 41 lety se Sojuz 28 spojil 3. března 1978 v 17:06 UTC se Saljutem 6. Jeho posádku tvořil Vladimír Remek a Alexej Gubarev. Byla to první mezinárodní posádka a teprve zástupce třetího státu ve vesmíru.
Alespoň pro nás v ČR je to zajímavá symbolika
Alespoň pro nás v ČR je to zajímavá symbolika

-----------------
xx jakubv
xx jakubv
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Zajímalo by mě, jestli Kononěnko sedí v Sojuzu 

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
A krome picovani nad preklepem k tomu mas neco faktickeho, nebo je to na tebe prilis?RiMr píše:"rozpoznane podle algorYtmu"