Starship SN5 v Texasu
Re: Starship SN5 v Texasu
Ako aj ja som uvažoval či to nie je SN6, ale tiež som skončil s záverom že to je ešte pre SN5.
Tu je čerstvejší snímok pred premiestnením FWD dómu do HB, stopy po zváraní v okolí závesu vľavo nad COPV sú identické.
Ventily na vrchu dómu už asi definitívne potvrdzujú že SN5 dostane aj špičku s pristávacou nádržou a bude mať teda kompletný palivový systém okrem VAC motorov samozrejme.

Tu je čerstvejší snímok pred premiestnením FWD dómu do HB, stopy po zváraní v okolí závesu vľavo nad COPV sú identické.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Ano, to je ono. A přesně ten první výřez z videa a tuto fotku jsem srovnával, jestli to není SN5 a nevyvezli to ven. Jistý jsem si nebyl. Nejprve jsem se divil proč tam maji naležato nalepeno "XI" a on je to chlap s bezp. vestou.
A je to stan č. 1. Ve stanu č. 2 je/byla nějaká konstrukce, na vysokozdvih se mi zdála moc robustní.
A je to stan č. 1. Ve stanu č. 2 je/byla nějaká konstrukce, na vysokozdvih se mi zdála moc robustní.
Motorová sekcia SM5 bola v noci premiestnená do HB, je vybavená svorkami pre umiestnenie na testovací stolec, 15 tradičných 6-uholníkových doštičiek plus 2 menšie tvarovo atypické.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
A nohy?
Fotky toho čo je pod plášťom ešte nie sú pokiaľ viem, no vyzerá to podľa stôp zvárania že tam sú aj nohy len som ich nespomínal keď sa nevie s istotou.