SpX-DM1
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12041
Re: SpX-DM1
Epické foto zevnitř CAA.
Btw, jedním z důvodů, proč je lávka uzavřená a klimatizovaná, je ochrana před floridskými komáry, kterých je na kejpu ze všech bažin v okolí požehnaně.

Btw, jedním z důvodů, proč je lávka uzavřená a klimatizovaná, je ochrana před floridskými komáry, kterých je na kejpu ze všech bažin v okolí požehnaně.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Pospíšil
WOW!
Při odpočtu před startem jsem pocit pocit, že za CD se občas něco zablesklo, ale říkal jsem si, asi nějaký maják, či co... a ono blesky v solidních kumulech nad mořem!
Jde o kombinaci 4 záběrů do jednoho. Prostě Wow.
https://twitter.com/Mimikry_/status/1101875116781248513

Při odpočtu před startem jsem pocit pocit, že za CD se občas něco zablesklo, ale říkal jsem si, asi nějaký maják, či co... a ono blesky v solidních kumulech nad mořem!

Jde o kombinaci 4 záběrů do jednoho. Prostě Wow.

https://twitter.com/Mimikry_/status/1101875116781248513

---
Ty zablesky jsem taky videl, ale ta fotka je uzasnakova!!!
"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
Blýská se na dobré časy (pro pilotovanou kosmonautiku) 

Je nekde odkaz?Snoopy píše: No, Američané nesouhlasili s tím, že si Rusové z ISS udělali turistický resort na rýžování tvrdé měny a Rusové jim tehdy vzkázali "polibte si...". Měli by jim to teď vrátit i s úroky.
- Pospíšil
---
Btw stihl SpaceX touhle misi, pokud vsechno klapne, nekolik dalsich prvenstvi - jednak prvni spojeni s IDA-2, jednak prvni spojeni IDSS obecne.