Uhádněte, co je na obrázku
-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Nějaký cubesatový nosič pro jednotlivé satelity. Je to evidentně malé ale booster to není když to má samostatná křidélka.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Možná pegasus?
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Super Stripi ?
-
- Znalec kosmonautiky
Super Strypi je IMHO moc velká, tohle má průměr tak 30-40 cm, určo ne přes metr.
Naposledy upravil(a) indian22 dne 15.4.2016 16:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Znalec kosmonautiky
Nebo sondážní raketa, zkusím střelit podle barevnosti, druhý stupeň Terrier Malemute.
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrier_Malemute
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrier_Malemute
Střílíte dobře, ale držte se té Evropy. 

-
- Znalec kosmonautiky
Tak já to mám, ale nevím jestli to bylo úplně fér. Bez Google bych to nedal, ale vyhledávání obrázkem jsem nepoužil. A jelikož nemám nic připraveno a vím, že čas mít nebudu, tak počkám.
Podľa mňa to nieje moc nefér ak to človek poctivo hľadá napríklad ja som sa hľadaním vecí k tomuto vlákne veľa naučil a ak to nieje podvod typu hľadanie cez obrázok tak by to nemalo byť nefér. (môj názor neviem ako to cítia ostatnýindian22 píše:Tak já to mám, ale nevím jestli to bylo úplně fér. Bez Google bych to nedal, ale vyhledávání obrázkem jsem nepoužil. A jelikož nemám nic připraveno a vím, že čas mít nebudu, tak počkám.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
-
- Znalec kosmonautiky
No bylo to tak, že mi Google nabídnul pravopisnou opravu, tak jsem ji přijal a vyskočila na mě ta samá fotka, přes obrázek jsem nehledal. Nevím samotnýho by mě to nenapadlo zadat. A hlavně nemám čas se tu tomu věnovat, o víkendu jsem v práci a pak jsem zase zabitej.
No dobre tak to tu asi nebudem naťahovať keď teda fakt nechceš, viem to a vedel som to aj keď som naposledy písal len som zasa ja nechcel byť nefér voči tebe
no ale tak dobre je to TEXUS 50 sondážna raketa z nemeckého programu TEXUS pre skúmanie mikrogravitácie a na obrázku je konkrétne motor VSB-30.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."