O hře

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646
Re: O hře

Příspěvek od Wopat »

Ten Mun je parádní. :tlesk:
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Karel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0

Příspěvek od Karel »

Mně se zdálo, že to odpovídá Dannyho stylu. Opět kvalitně pobavil :lol:

prý: "I wasn't using that anyway..."
a vzápětí "I was using that however" :-D
ZelvaCZ
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZelvaCZ »

Adios, thrusters! :lol: :lol: :lol:

Ten Mun je super :) Někdo tu psal, že už nebudeme muset dlouho hledat zajímavou lokalitu na přistání - já teď píšu, že budeme muset dlouho hledat rovnou plochu na přistání :-D
Jackissimus
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Jackissimus »

Zdarec, nevíte někdo, kdo je ten Aleš Balcar, co ilustruje slavný It's Hardly Rocket Science komiks? http://www.kerbalcomics.com/credits/

Dělá dokonce s Capt’n Skunkym, který teď dělá Community manažera pro Squad.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Vítej na našem fóru! :palec nahoru:
Jsem rád, ež se tu registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bude líbit. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Jackissimus
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Ahoj, no já jsem tady spíš náhodou, hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek. Spíš se učím o kosmonautice z KSP než naopak.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Každopádně pokud tě naše fórum zaujme, budeme rádi, když napíšeš i jinam. Jsme "připraveni" i na začátečníky. :)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Karel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Karel »

Jackissimus píše: hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek.
Ahoj,

my tady máme taky KSP koutek. :tlesk: A taky mě ta hra pohltila, mám to úplně stejně nikdy jsem se o kosmonautiku nezajímal, až od té doby co jsem objevil ksp a Orbitera. Pak jsem začal studovat i fyziku letů, atmosféru, zajímat se o družice, raketoplány, kosmické programy a nejnovější projekty, dokonce už i sním o tom, že založím v česku kosmickou company a budem létat z Beskyd do vesmíru a vozit turisty. Jo a samozřejmě jedno z tajných oddělení příjde s revolučním vynálezem umělé gravitace :tlesk:
Karel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Karel »

A díky za odkaz na comiksy. Už si je procházím: Třeba tenhle je úplně ze života :lol:
Jackissimus
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Karel píše:
Jackissimus píše: hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek.
Ahoj,

my tady máme taky KSP koutek. :tlesk: A taky mě ta hra pohltila, mám to úplně stejně nikdy jsem se o kosmonautiku nezajímal, až od té doby co jsem objevil ksp a Orbitera. Pak jsem začal studovat i fyziku letů, atmosféru, zajímat se o družice, raketoplány, kosmické programy a nejnovější projekty, dokonce už i sním o tom, že založím v česku kosmickou company a budem létat z Beskyd do vesmíru a vozit turisty. Jo a samozřejmě jedno z tajných oddělení příjde s revolučním vynálezem umělé gravitace :tlesk:
Hehe :) Ale kdyby SpaceX přijímal i neamerické zaměstnance, to by bylo bomba. Takhle nám zbývá akorát Copenhagen Suborbitals ... kteří se nedávno zmínili, že už nechcou žádné fyziky s hlavou v oblacích, hlavně potřebují kvalitní svářeče.

Nicméně zaměstnanci obou firem se přiznali, že hrají KSP, tak aspoň něco dělám správně!

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“