O hře
- ZelvaCZ
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: O hře
Adios, thrusters!
Ten Mun je super
Někdo tu psal, že už nebudeme muset dlouho hledat zajímavou lokalitu na přistání - já teď píšu, že budeme muset dlouho hledat rovnou plochu na přistání 

Ten Mun je super

-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Zdarec, nevíte někdo, kdo je ten Aleš Balcar, co ilustruje slavný It's Hardly Rocket Science komiks? http://www.kerbalcomics.com/credits/
Dělá dokonce s Capt’n Skunkym, který teď dělá Community manažera pro Squad.
Dělá dokonce s Capt’n Skunkym, který teď dělá Community manažera pro Squad.
Vítej na našem fóru!
Jsem rád, ež se tu registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bude líbit.

Jsem rád, ež se tu registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bude líbit.

-
- Vesmírný nováček
Ahoj, no já jsem tady spíš náhodou, hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek. Spíš se učím o kosmonautice z KSP než naopak.
Každopádně pokud tě naše fórum zaujme, budeme rádi, když napíšeš i jinam. Jsme "připraveni" i na začátečníky. 

- Karel
- Pokročilý uživatel
Ahoj,Jackissimus píše: hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek.
my tady máme taky KSP koutek.

-
- Vesmírný nováček
HeheKarel píše:Ahoj,Jackissimus píše: hlavně jsem aktivní na KSP forums, protože tahle hra mě neskutečně baví. Je tam i malinký český koutek.
my tady máme taky KSP koutek.A taky mě ta hra pohltila, mám to úplně stejně nikdy jsem se o kosmonautiku nezajímal, až od té doby co jsem objevil ksp a Orbitera. Pak jsem začal studovat i fyziku letů, atmosféru, zajímat se o družice, raketoplány, kosmické programy a nejnovější projekty, dokonce už i sním o tom, že založím v česku kosmickou company a budem létat z Beskyd do vesmíru a vozit turisty. Jo a samozřejmě jedno z tajných oddělení příjde s revolučním vynálezem umělé gravitace

Nicméně zaměstnanci obou firem se přiznali, že hrají KSP, tak aspoň něco dělám správně!