Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
T´sla chce hovořit se Stvořitelem

Hodně dobrégroupb píše:T´sla chce hovořit se Stvořitelem

Nečekaná pointa, která mě v ST naprosto odrovnala

- marian007
- Vesmírný badatel
- Reputace: 15
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuto sa povie zviesť sa na marketingovom ťahu niekoho iného.

- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12003
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
Tohle patří asi nejlépe sem
V minulé části jsem vylíčila Muskův vývoj nových raket jako nedisciplinovaný a středně nezodpovědný počin, ignorující potřeby potenciálních zákazníků. Jak je to s jeho “posouváním lidstva k lepším zítřkům”? (délka blogu 5 min.)
Zdroj: https://danatenzler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651045
Líbí se mi představa, jak zlá kapitalistická SpaceX vnucuje zákazníkům svoji představu, podle které musí lítat s nimi, a ještě je přitom nutí za to platit míň, jak u konkurence .....
jenom na okraj, co to sakra je středně nezodpovědný, to je jako nezodpovědný, ale vlastně ne tak úplně, takže skoro zodpovědný, ale vlastně ne až tak moc
slovy stopařova průvodce, vesmír občas může vypadat šíleně, ale nepropadejte panice, realita je ještě horší, než vypadá
V minulé části jsem vylíčila Muskův vývoj nových raket jako nedisciplinovaný a středně nezodpovědný počin, ignorující potřeby potenciálních zákazníků. Jak je to s jeho “posouváním lidstva k lepším zítřkům”? (délka blogu 5 min.)
Zdroj: https://danatenzler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651045
Líbí se mi představa, jak zlá kapitalistická SpaceX vnucuje zákazníkům svoji představu, podle které musí lítat s nimi, a ještě je přitom nutí za to platit míň, jak u konkurence .....
jenom na okraj, co to sakra je středně nezodpovědný, to je jako nezodpovědný, ale vlastně ne tak úplně, takže skoro zodpovědný, ale vlastně ne až tak moc
slovy stopařova průvodce, vesmír občas může vypadat šíleně, ale nepropadejte panice, realita je ještě horší, než vypadá