Návody aneb jak na to
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: Návody aneb jak na to
Nemáš vypnuté kosmické smetí?
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Ono si občas stačí trochu prolistovat fórum. Na některé problémy se hráči ptají vícekrát. Možné řešení by mohlo být následující...
mager42 píše:Mozna mas hru ulozenou na plose nebo v dokumentech, program files ... . Potom nema hra opravneni menit obsah souboru. Instalace rozbalenim do adresare v rootu disku /c:\ksp/ to pak vyresi.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Ahoj pratele,
Kerbal space program hraji cca tyden. Je to bezva zabava a obrovsky zrout casu
Mam za sebou 3 uspesne pristani na Munu a 2 na Minmusu. Ty nezdarene havarie psat nebudu
Chtel bych si hru trosku vylepsit. Nasel jsem addony KW Rocketry a Kethan. Oba vypadaj velmi zajimave (hlavne KW), ale problem je ze Kerbal space port nefunguje a nevim kde jinde to sehnat. Proto se obracim na vas s prosbou zda by nekdo nemel tyto dva addony pro verzi 0.19 (0.19.1 pry addony jsou kompatibilni) u sebe a neposlal by mi je.
Predem moc dekuji.
Tulak
Kerbal space program hraji cca tyden. Je to bezva zabava a obrovsky zrout casu

Mam za sebou 3 uspesne pristani na Munu a 2 na Minmusu. Ty nezdarene havarie psat nebudu

Chtel bych si hru trosku vylepsit. Nasel jsem addony KW Rocketry a Kethan. Oba vypadaj velmi zajimave (hlavne KW), ale problem je ze Kerbal space port nefunguje a nevim kde jinde to sehnat. Proto se obracim na vas s prosbou zda by nekdo nemel tyto dva addony pro verzi 0.19 (0.19.1 pry addony jsou kompatibilni) u sebe a neposlal by mi je.
Predem moc dekuji.
Tulak
- Wopat
- Kosmonaut
KW Rocketry má přes 47 MB, ale když mi do soukromé zprávy napíšeš e-mail tak ti to zkusím poslat. Nic ale nezaručuju. Jinak si budeš muset pár dní (možná hodin) počkat, než se ksp servery zprovozní.
A já tě přivítám na našem fóru!
jsem rád, že se u nás registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bdue líbit. Naše fórum nabízí mnohem víc témat než "jen" Kerbal Space Program.
jsem rád, že se u nás registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bdue líbit. Naše fórum nabízí mnohem víc témat než "jen" Kerbal Space Program.

Ahoj vsichni, mam prozbu a dotaz. mam kerbal stazenej pres Stream.
mam problemy z mech jebem. 2. moduly mi nefunguji. a druhej problem je, ze kdyz mam lod, co na sobe veze sondy a ty maji mechjeb, tak pri pristavani autopilot da deorbit ale hned nato napise "malej tah"a prestane ovladat motor.
Dela to jen mne? diky Shras
nejspis jo.. nove stazeni podle "readme" a dvojka funguje
mam problemy z mech jebem. 2. moduly mi nefunguji. a druhej problem je, ze kdyz mam lod, co na sobe veze sondy a ty maji mechjeb, tak pri pristavani autopilot da deorbit ale hned nato napise "malej tah"a prestane ovladat motor.
Dela to jen mne? diky Shras
nejspis jo.. nove stazeni podle "readme" a dvojka funguje

Ahoj, vítám tě na našem fóru, jsem rád, že se u nás registroval nový uživatel a doufám, že se ti tu bude líbit.
Kluci, kteří se kolem Kerbalu pohybují ti jistě poradí.
Kluci, kteří se kolem Kerbalu pohybují ti jistě poradí.
Pokud sis stáhl rovnou MechJeb dvojku (souč. myslím v. 2.07), tak ta je vývojová - právě pro odhalení chyb.
Jednou z těch již odhalených, na nichž se pracuje, je právě problém s autolandingem, kdy při některých manévrech buď Mechjeb přestane jakkoli pracovat po normalizaci (po "nasměrování" na cíl), nebo při dokončení manévru (deorbitu), když má dojít ke kolmému sestupu. Jiná podobná chyba byla odhalena při autodocku, kdy po přiblížení na cca 2-10m, když je již dockovaná loď paralelně orientována, je dokončeno vystředění, a pak nedojde k přibližování.
Příčina je v obou případech asi stejná, oboje je problém v ovládání rychlosti (tahu).
Pokud je tomu tak (verzi jsi nenapsal), tak ve tvém případě je řešení toto: Přerušit autoland, dát nějaký (nemusíš plný) tah, aby se ti loď vertikálně pohybovala, a poté znovu zapnout autoland.
Pokud by tě zajímalo i řešení toho autodocku, tak tam je nejlepší prostě těch pár metrů dokončit ručně
Nebo, pokud máš verzi 2 a výše, tak ji nahraď starší.
Hodně o tomto a dalších problémech najdeš zde (stejně jako obě verze): http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... lot-v2-0-1 stejně jako rady a návody.
Jednou z těch již odhalených, na nichž se pracuje, je právě problém s autolandingem, kdy při některých manévrech buď Mechjeb přestane jakkoli pracovat po normalizaci (po "nasměrování" na cíl), nebo při dokončení manévru (deorbitu), když má dojít ke kolmému sestupu. Jiná podobná chyba byla odhalena při autodocku, kdy po přiblížení na cca 2-10m, když je již dockovaná loď paralelně orientována, je dokončeno vystředění, a pak nedojde k přibližování.
Příčina je v obou případech asi stejná, oboje je problém v ovládání rychlosti (tahu).
Pokud je tomu tak (verzi jsi nenapsal), tak ve tvém případě je řešení toto: Přerušit autoland, dát nějaký (nemusíš plný) tah, aby se ti loď vertikálně pohybovala, a poté znovu zapnout autoland.
Pokud by tě zajímalo i řešení toho autodocku, tak tam je nejlepší prostě těch pár metrů dokončit ručně

Nebo, pokud máš verzi 2 a výše, tak ji nahraď starší.
Hodně o tomto a dalších problémech najdeš zde (stejně jako obě verze): http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... lot-v2-0-1 stejně jako rady a návody.
Diky za odpoved,
Mam oboje stazene z te stranky, bohuzel to porad nefacha
, ten MJ2 my prijde trochu chaotickej. proste jak mam vice MJ1 modulu na lodi .. jebcorp SPHERE a monoprobe ,tak funguje jen ten primarni.
uznavam ze je to asi trest za to bezbozne cheatovani
nahodou nevite o nejakem podobnem modu jako monoprobe ? popripade nejakem skladajicim stitu na aerobrake?
diky
Mam oboje stazene z te stranky, bohuzel to porad nefacha

uznavam ze je to asi trest za to bezbozne cheatovani

nahodou nevite o nejakem podobnem modu jako monoprobe ? popripade nejakem skladajicim stitu na aerobrake?
diky
- Wopat
- Kosmonaut
Šikovný nafukovací štít je součástí Deadly Reentry.