O hře
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: O hře
Teď jsem hru vypnul. Jsem taky dost zklamaný. Je to jen taková odladěná 0.19. Čekal jsem víc. Ty věci co přidali jsou fajn, ale lačním po něčem velkém. V poslední době je to jenom takové přidávání pár věcí a ladění hry. Chtěl bych něco, co by hru udělalo opravdovou výzvou. Snad se toho dočkám. 

Vývoj softwéru je delikátna vec, myslite na to. Squad by síce mohol chrliť jednu vlastnosť za druhou, ale utrpela by tým kvalita kódu a nakoniec by sa s tým už nedalo pracovať. Možno sa to nezdá, ale pod kapotou je tam toho zmeneného dosť a to sú hodiny a hodiny práce.
Tiež netreba zabúdať na jednu skutočnosť: čím zložitejší kód máte, tým viacej práce je pridať novú vlastnosť a udržať všetko pokope. To, že sa neponáhľajú, a nájdu si čas na zlepšenie načítavania modulov alebo poriadneho návrhu GameDatabase, hre v dlhodobom horizonte iba prospeje
Nakoniec, aj docking prišiel vlastne ako neplánovaný bonus keď sa prečisťovala logická stavba lodí.
Tiež netreba zabúdať na jednu skutočnosť: čím zložitejší kód máte, tým viacej práce je pridať novú vlastnosť a udržať všetko pokope. To, že sa neponáhľajú, a nájdu si čas na zlepšenie načítavania modulov alebo poriadneho návrhu GameDatabase, hre v dlhodobom horizonte iba prospeje

Moergil: Přesně tak... Navíc sami DEV tým to tak plánoval, že bude radši vydávat updaty častěji a s menším počtem novinek, než aby jednou za dlouhou dobu vydali velký update. Myslím, že je to takto lepší, protože se hra lépe otestuje.
Tomuto ja hovorím majstrovstvo
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Už několikrát jsem psal v tomto vlákně o výborném Soviet Packu. Jeho tvůrce BobCat nyní vytvořil další skvost - American Pack. Zatím obsahuje pouze raketu Ares I a loď Orion, ale musím říct, že oba dva stroje jsou perfektně zpracovány, stejně jako všechno ze Soviet Packu. Časem určitě přibudou další součásti a já doufám, že to bude opět něco z programu Constelellation. American Pack jsem otestoval a funguje na výbornou. Doporučuji

- Ares I na startovní rampě

- loď Orion

- Ares I na startovní rampě

- loď Orion
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Z důvodu obliby posledního traileru k nejnovější verzi 0.20 Squad vytvořil dva hezké wallpapery.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Za ty peníze to fakt nechci, ale je to dost originální!