Kritické momenty kosmonautiky
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: Kritické momenty kosmonautiky
Díky za pochvalu! S těmi obrázky- opravdu netuším, jestli to Wordpress umožňuje. Zkusím se poptat.Andy píše: Nešlo by po kliknutí na obrázek, aby se tento přímo zobrazil? Aby tam nebyl ten "mezistupeň"?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Další úžasné počtení.
Krásně jsi popsal, jak to dopadá, když se se zakázkami hraje "malá domů". V tomto případě to byla dost velká domů, navíc s tragickými následky.
S tím zobrazením obrázků přes další stránku je to divné, protože obrázky v galerii máš nastaveny správně t.j. "link to: Media File".
Aby se to takhle chybně zobrazovalo, tak by tam muselo být "link to: stránku se zobrazením přílohy" a to u tvých obrázků nastaveno není. Snad bude Dugi nebo Tommy vědět, co s tím. Přinejhorším by se to dalo opravit přímo v html příspěvku.

Krásně jsi popsal, jak to dopadá, když se se zakázkami hraje "malá domů". V tomto případě to byla dost velká domů, navíc s tragickými následky.
S tím zobrazením obrázků přes další stránku je to divné, protože obrázky v galerii máš nastaveny správně t.j. "link to: Media File".
Aby se to takhle chybně zobrazovalo, tak by tam muselo být "link to: stránku se zobrazením přílohy" a to u tvých obrázků nastaveno není. Snad bude Dugi nebo Tommy vědět, co s tím. Přinejhorším by se to dalo opravit přímo v html příspěvku.
To je divné. Přiznám se, že obrázky jsem nerozklikával, takže jsem si toho nevšiml.
Jak píše tomas - pokud je při vkládání obrázku zvolena možnost Media File, otevře se rovnou samotný obrázek. Při volbě "Stránka se zobrazením přílohy se ukáže tenhle mezistupeň.
Na HTML opravdu bych potřeboval víc času, možná na to mrknu večer.
Jak píše tomas - pokud je při vkládání obrázku zvolena možnost Media File, otevře se rovnou samotný obrázek. Při volbě "Stránka se zobrazením přílohy se ukáže tenhle mezistupeň.
Na HTML opravdu bych potřeboval víc času, možná na to mrknu večer.
23. díl Kritických momentů kosmonautiky vyšel na našem blogu. Tentokrát se díky vaiovi777 podíváme na stanici MIR.
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Nádherně se to čte. Vai777 má nádherný dar podat příběh, tak poutavě, že i "znalec" je nadšený a nemůže se dočkat jak to dopadne. 

- vai777
Díky moc! Jsem zvědav, jestli i druhý díl o Miru příští týden bude za něco stát... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
- Andy
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1080
- Kontaktovat uživatele:
Opět paráda!
A chválím, že obrázky se už otvírají bez "mezistupně"
.

-----------------------------
Dare Mighty Things!
https://www.twitter.com/polar_andy_cz/
The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity.
Dare Mighty Things!
https://www.twitter.com/polar_andy_cz/
The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity.
A to nevíme, čím to bylo, protože vai to pořád dělá stejně. Asi chyba systému, protože HTML kód se liší.
Hlavně, že to funguje.
Hlavně, že to funguje.

Úžasné počtení. Obdivuju Vai777, jakou máš bohatou slovní zásobu. Musel jsi načíst opravdu hodně knih a to nejen o kosmonautice, ale určitě máš za sebou i hodně klasických literárních děl.
P.S. Jsem rád, že se už ta chyba s obrázky přestala vyskytovat. Zřejmě nějaká anomálie Wordpressu.
P.S. Jsem rád, že se už ta chyba s obrázky přestala vyskytovat. Zřejmě nějaká anomálie Wordpressu.
- vai777
No jo, ani jsem si těch obrázků nevšiml, mám vždycky v úterý takový fofr v práci, že sem tam stíhám mrknout na fórum, ale zkoumat obrázky už ne. Tak to jsem moc rád, že už je to ok.
A díky za pochvaly, hodně mě těší ten tomasův názor, ale když jsi nakousl tu klasiku, tak třeba Karlu Schulzovi moje vyjadřovací schopnosti nesahají ani po palec na noze.
A díky za pochvaly, hodně mě těší ten tomasův názor, ale když jsi nakousl tu klasiku, tak třeba Karlu Schulzovi moje vyjadřovací schopnosti nesahají ani po palec na noze.

Neil Armstrong
Neil Armstrong