SpX-DM1
Re: SpX-DM1
Jde opet videt, ze politika a ekonomicke zajmy opet vitezi i kdyz jde o pokrok celeho lidstva.
Bez tak cekaji ulitbu v podobe dolacu...
A nebo konspiracni teorie... Boeing se postaral ...
Aneb, prachy proste nesmrdi!

Bez tak cekaji ulitbu v podobe dolacu...
A nebo konspiracni teorie... Boeing se postaral ...
Aneb, prachy proste nesmrdi!

"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3142
Hnus …
jak jinak by mohl CD dokovat, když je IDA na čele ISS
trochu z jiné stránky pro pobavení, lidi na internetu si všimli, že ten hnědý flek na okně je nálepka zobrazující kočičí hlavu, takže Ripley tam není sama
tyhle legrácky mě fakt berou, sranda musí být
trochu z jiné stránky pro pobavení, lidi na internetu si všimli, že ten hnědý flek na okně je nálepka zobrazující kočičí hlavu, takže Ripley tam není sama

tyhle legrácky mě fakt berou, sranda musí být
Mno. Načtěstí případná stanice u Měsíce bude od těchto dohadování s Kremlem ušetřena.
Jj, že s tím Roskosmos vyrukoval tak na poslední chvíli. Holt toho mají klucí hodně - Nauka, Federace, Super rakety, Měsíc... Ale je třeba ocenit, že si přesto našli čas a že jim bezpečnost tak leží na srdci.petrsida píše:Hnus …
Za 5 let budou mít základnu na Měsíci a za 7 let na noční straně Slunce, tak machrují. 

Shrnuto a podtrzeno...
O prachy jde az v prvni rade!
O prachy jde az v prvni rade!
"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
A tak mne jeste napada, kdo povolil to rucne navigovane dokovani na MIRu...
Ze by stejni manageri???
(Pro mne je slovo manager sproste... v 50% nevi wocogo a ve 30% radeji reknou NE!)
Ze by stejni manageri???
(Pro mne je slovo manager sproste... v 50% nevi wocogo a ve 30% radeji reknou NE!)
Chris Sembroski
Chris Sembroski
Chyba na NETu a dvakrat vlozeny prispevek ...
Omluva...

Omluva...

Chris Sembroski
Chris Sembroski
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12042
Jak píše Tim Dodd, při dnešní inspekci 39a si osobně zkontroloval a může potvrdit, že černobílá raketa míří špičatým koncem nahoru a plamenným koncem dolů, takže vše jak má být - pojďme na to!

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong