Uhádněte, co je na obrázku
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Takze oznaceni je ATHLETE. Video v akci je tady :
Narazil jsem na to kdysi kdyz jsem chtel stavet 6ti noheho robota a cloveku to uvizne v hlave.
Narazil jsem na to kdysi kdyz jsem chtel stavet 6ti noheho robota a cloveku to uvizne v hlave.
Amper má pravdu. Tohohle krasavce, který na svých zádech dokáže přenést celý modul základny a v případě potřeby se jedno jeho kolo dá nahradit lžící na kopání testovala NASA v rámci projektu Desert Rats. Dáváš 

- Amper
Takze tady je dalsi hadanka :

Standardni sada otazek - co, kdo, proc
Napoveda 1 : Obrazek nema zmenene barvy. Zkousel jsem google search podle obrazku a naslo to vsechno uplne mimo takze jsem se rozhodl ze vas nebudu mast tim ze to hodim do cernobila.

Standardni sada otazek - co, kdo, proc

Napoveda 1 : Obrazek nema zmenene barvy. Zkousel jsem google search podle obrazku a naslo to vsechno uplne mimo takze jsem se rozhodl ze vas nebudu mast tim ze to hodim do cernobila.
3d kamera nového čínskeho roveru?
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Nemůžu si pomoct, ale číslo 5 žije. 

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12035
Bylo by možné obrázek v hádance uložit někam jinam, aby se zobrazoval i těm lidem, kteří mají v práci některé obrázkové servery jako flickr, imgur, apod. blokovány? Bohužel jsem jeden z nich a obrázek v hádance nevidím.
Díky moc.
Díky moc.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Amper
Zkousel jsem to nacpat k sobe ale nepovedlo se 

Doporučuju http://www.imagehosting.cz/ - jednoduchý na obsluhu a spolehlivý 

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12035
Dugi, nebylo by možné linkované obrázky při postnutí zkopírovat na server kosmonautix, tedy alespoň jejich zmenšené náhledy, aby se později obrázky neztrácely, když se originál časem přesune na jinou adresu, nebo aby byly pro všechny uživatele viditelné bez omezení?Dugi píše:Doporučuju http://www.imagehosting.cz/ - jednoduchý na obsluhu a spolehlivý
Vím, že by to asi znamenalo trochu kódování a nárůst objemu v datovém uložišti, ale pro jistotu se ptám.
---