Rosetta
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Re: Rosetta
rexino: z mé strany velký dík a pochvala za uvedení zdrojového linku. Obrázky jsou úžasné,
ale na stránkách jsou vždy ty podstatné informace. Kéž by se tohle stalo samozřejmostí.
ale na stránkách jsou vždy ty podstatné informace. Kéž by se tohle stalo samozřejmostí.

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
ESA připravila pro fanoušky Rosetty speciální grafiku pro jejich profily na sociálních sítích - k dispozici jsou jak profilové, tak náhledové obrázky pro Facebook, Twitter i Google+. 

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Co ty nové fotky? Nějak to tajej
Mimochodem, jak člověk kouká na tu rotaci jádra, tak jsem se nedávno dočetl, že je perioda 12.4 h, tak to není tak strašný 

- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
fotky z navcamu každý deň (pracovný ako to chápem)... prvá bola 24.7., v pondelok budú ďalšie (vrátane víkendových)Edemski píše:Co ty nové fotky? Nějak to tajejMimochodem, jak člověk kouká na tu rotaci jádra, tak jsem se nedávno dočetl, že je perioda 12.4 h, tak to není tak strašný
Per aspera ad astra [42]
- Matyn
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 0
Mám otázku, jaktože není vidět ohon, jenom jádro?
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
http://vodnirakety.webnode.cz/
Pokud se nepletu, tak to bude tím, že je ohon zatím jen málo výrazný a tak se "ztratí" kvůli zaclonění a ostření na jádro. Ale je to jen moje teorie.
Je už vytipovaná "přistávací oblast"?