Návody aneb jak na to
Re: Návody aneb jak na to
Ahoj chci se zeptat nemohl by někdo napsta jak správně dokovat případně jak na tobyl bych té dobréé duši vlemi vděčný. Případně nějaký udělátko které dokuje automaticky by nebylo k zahození
Skvěle to v tomhle videu popisuje a zároveň ukazuje můj oblíbený autor Trydyingtolive.
tak jsme trochu zapátral po netua nakonec jsem našel mod který je doslova autopilotem při dokování mod se jmenuje
ORDA (Orbital Rendezvous and Docking Assistant) a dle videa by měl být funkčí v 0.18.1 tzn i v 0.18.2 což je dobrý zde odkaz na stažní http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... ant-v1-0-2 a je tam i video pokdu se povedu tak možná ukážu svoji vesmírnou stanici již zítra ráno a nevbo zítra po práci podle toho jak mi to pujde od ruky zatím mám vynesenou základní část které chybí solární panely a bateriie a je komletně prázdná používám mod empty abych mohl vynášet větší části stanic do vesmíru baz větší zátěže jinak to velmi ulechčuej práci Jack Frostwolf konec
ORDA (Orbital Rendezvous and Docking Assistant) a dle videa by měl být funkčí v 0.18.1 tzn i v 0.18.2 což je dobrý zde odkaz na stažní http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... ant-v1-0-2 a je tam i video pokdu se povedu tak možná ukážu svoji vesmírnou stanici již zítra ráno a nevbo zítra po práci podle toho jak mi to pujde od ruky zatím mám vynesenou základní část které chybí solární panely a bateriie a je komletně prázdná používám mod empty abych mohl vynášet větší části stanic do vesmíru baz větší zátěže jinak to velmi ulechčuej práci Jack Frostwolf konec
Ahoj poradte stáhnul jsem si KSP ale padá. Tak jsem zkoušel na www.kerbalspaceprogram.com/kspstore/ ale tam
nechápu to CODE alspon ho pro CZ neznám.
Napište nákej stručnej návod kde vzít original hru. Díky moc
nechápu to CODE alspon ho pro CZ neznám.
Napište nákej stručnej návod kde vzít original hru. Díky moc
Ahoj,
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.
Kluci ti určitě poradí.
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.
Kluci ti určitě poradí.

Mne hra tiež padá. S tým neurobíš nič. Ak chceš, stiahni si staršiu verziu, tam je ok. Bratranec má nový počítač kde to ide bez problémov, takže to asi závisí od toho. Ak si chceš kúpiť hru tak tá stojí tuším 17 eur, ale nedostaneš nič nové. 

Mě dřív padala taky a nakonec jsem zjistil, že mám chybu ve swapu...pravděpodobně to bude v paměti...teď mi nepadá, ale mám většinou tak 3 FPS
Jen nevím jestli jde na widlích udělat swapový oddíl, jako na linuxu.

Jsem zde prvně a tak zatím pátrám. Ve starším KSP jsem používal prográmek pro zobrazení komponentů seznamu -PARTS- a niní mám zatím KSP 18.1. Je pro tuto verzi nějaký prográmek s možnosti zobrazení jednotlivých součástí PARTS případně jejich kontroly. Díky předem za informaci.
Vítám tě na našem fóru, doufám, že se ti u nás bude líbit. Jsem rád, že se u nás zaregistroval další uživatel.
Kluci, kteří s KSP pracují víc než já ti určitě poradí.
Kluci, kteří s KSP pracují víc než já ti určitě poradí.

zdarvím
Mám jednu otázku doufam že ne moc trapnou,ve hře mi nejde ukládání,když jsem pořád ve hře je vše o.k. ale jak hru vypnu a zase zapnu všechny dosažené výsledky jsou fuč... děkuji
Mám jednu otázku doufam že ne moc trapnou,ve hře mi nejde ukládání,když jsem pořád ve hře je vše o.k. ale jak hru vypnu a zase zapnu všechny dosažené výsledky jsou fuč... děkuji