Návody aneb jak na to
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Návody aneb jak na to
MechJeb i všechny ostatní módy jsou na oficiálním úložišti KerbalSpaceport.com
http://kerbalspaceport.com/
Dřívé používaný web www.kerbal.net bude od příštího roku zrušen
http://kerbalspaceport.com/
Dřívé používaný web www.kerbal.net bude od příštího roku zrušen
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Potřeboval bych přečerpat pohonné látky z jednoho modulu přes uzel do druhého je to možné v 0.18? 

Ano jde to, stačí na jeden kliknout a na druhý kliknout s podržením altu..Pajas747 píše:Potřeboval bych přečerpat pohonné látky z jednoho modulu přes uzel do druhého je to možné v 0.18?

Wow tak to je úžasné, škoda že jsem to nevěděl dřív. Díky moc za radu
- Wopat
- Kosmonaut
Dá se nějak posádka přesouvat mezi moduly podobně jako palivo? Nebo se musí "chodit venkem"? Zkoušel jsem různé možnosti, ale na nic jsem nepřišel. 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Myslím, že to ještě ve hře není, ale plánuje se to. Zatím musíš "chodit venkem". Doufám, že až přidají možnost pohybování se v kabině, tak že budu moci prolétávat z modulu do modulu. 

Zdravim, vim že už určitě tento systém používáte, ale třeba se to pro někoho bude hodit. Jedná se o různé varianty odhazování jednotlivých palivových nádrží. Je to i celkem dobře srovnaný a vysvětlený. Snad teda nevadí že to sem dávám. Když tak v nejhorším prosím o smazání. 
PS: jinak na youtube je určitě spousta videjí, ale některý si myslím stojí za ukázku. Tak nevím do jakýho postu by se mohli dávat. Nešlo by založit ještě jeden post a tam je ukládat. Nemyslim každý video o KSP, ale jen ty opravdu výběrový. Něco jako tohle, což si myslim stojí za sdílení.
PS: Je to jen návrh

PS: jinak na youtube je určitě spousta videjí, ale některý si myslím stojí za ukázku. Tak nevím do jakýho postu by se mohli dávat. Nešlo by založit ještě jeden post a tam je ukládat. Nemyslim každý video o KSP, ale jen ty opravdu výběrový. Něco jako tohle, což si myslim stojí za sdílení.
PS: Je to jen návrh

Naposledy upravil(a) Dugi dne 15.12.2012 10:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: vložení tagu youtube
Důvod: vložení tagu youtube
No jo, trydyingtolive - můj nejoblíbenější tvůrce videí o KSP na YouTube. Strašně rád ho sleduju. Díky, že jsi to sem přidal!
Jinak videa s návody se klidně můžou dávat do tohohle vlákna. Ideální by bylo, kdyby ten, kdo příspěvek přidává nevkládal jen samotné video, ale napsal k němu pár řádů. Aby se mohl něco naučit i někdo,kdo na videa nemá čas.
Jinak videa s návody se klidně můžou dávat do tohohle vlákna. Ideální by bylo, kdyby ten, kdo příspěvek přidává nevkládal jen samotné video, ale napsal k němu pár řádů. Aby se mohl něco naučit i někdo,kdo na videa nemá čas.

- Wopat
- Kosmonaut
Alkeash: Díky, to první video je super. Hezky vysvětleno a popsáno. Začátečníkům nebo těm, kteří v tom trochu tápou to určitě hodně pomůže. No a k tomu druhému videu... ta obří loď je neuvěřitelná. Plánuju taky nějkou komplexní multimisi k Duně, ale tohle by mě nenapadlo. Aspoň mám perfektní inspiraci