Expedice 35
Re: Expedice 35
PFCS je umístěná na novém místě. Teď se budou muset utáhnout šroub, které ji pevně připojí k příhradové konstrukci. Zajímavé je, že pozemní týmy stále neodkázaly odhalit žádný zdroj úniku.
Až se podaří PFCS definitivně umístit, dojde k vypuštění cca. 10 kilogramů čpavku, které jsou v něm uskladněny do chladícího potrubí. Pak se rozjede čerpadlo a astronauti budou zjišťovat, zda bude z okruhu něco unikat.
Nabudúce daj za tvoje vtipy aspoň dvoch troch týchto smajlíkovmichalkolesa píše:Wopat píše:Ano, obyčejným digiťákemmichalkolesa píše:Čím to fotí ? Obyčejným digiťákem co mám na stole
To byl samozřejmě vtip

Sorry za OT (sype si popol na hlavu)

Čerpadlo se rozjelo. Zatím nikde nic neuniká!
Stále žádný zaznamenaný únik. Posádka umísťuje vymontované čerpadlo PFCS na místo, kde byl ještě před nedávnem umístěný náhradní kus.
Výstup probíhá s hodinovým náskokem oproti plánu.
Výstup probíhá s hodinovým náskokem oproti plánu.
Kubala to na facebooku exoplanét krásne vystiholHoustone a nešlo by to prostě reklamovat?

Všechno dopadlo dobře, čerpadlo pracovalo na plné obrátky a nikde nebyl ani náznak úniku čpavku. Výstup proto mohl ve 20:14 SELČ, tedy po 5 a půl hodinách skončit.
Co tam dělali těch 5 hodin ?
To je problém vzít hasák odšroubovat šroubení, vypojit čerpadlo dát nové a utáhnou šroubení a dát tam těsnění a konopí ?
Analogie: výměna vodoměru (přijde chlap v montérkách za 30 sekund má starý vodoměr položený na záchodovém prkýnku a už šroubuje nový.)
To je problém vzít hasák odšroubovat šroubení, vypojit čerpadlo dát nové a utáhnou šroubení a dát tam těsnění a konopí ?
Analogie: výměna vodoměru (přijde chlap v montérkách za 30 sekund má starý vodoměr položený na záchodovém prkýnku a už šroubuje nový.)
To myslíš vážne? Alebo je to ďalší vtip? 

tak polo.
Jsem strojař tak vím jak se napojuje zařízení na trubky.
baterii vodovodní jsem již měnil a měl jsem to taky za několik minut.
Jsem strojař tak vím jak se napojuje zařízení na trubky.
baterii vodovodní jsem již měnil a měl jsem to taky za několik minut.