Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
Haha, tady asi někdo četl A. C. Clarka. 

- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
Jak se podle výpočtu pohybuje Santa, aneb proč nepoužívá NASA jeho soby. 

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Neskutečné...
Jako vím o něm, že už podnikal snad ve všech oborech lidské činnosti, které spolu nemají nic společného,
ale fakt jsem netušil. že si dal svých 5 minut slávy i jako herec nejznámějšího sircomu. Má poklona...
Jako vím o něm, že už podnikal snad ve všech oborech lidské činnosti, které spolu nemají nic společného,
ale fakt jsem netušil. že si dal svých 5 minut slávy i jako herec nejznámějšího sircomu. Má poklona...

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
Jeden silvestrovský. PS: Hádejte podle motorů, kterou raketu jsem měl na mysli a podle odpočtu taky misi této rakety.
Jak odpočítávají normální lidi:
deset..... devět..... osm..... sedm..... šest..... pět...... čtyři..... tři.... dva.... jedna..... Šťastný nový rok!
Jak já:
T-minus Ten.... nine..... eight..... seven..... six.... five four three we are ignotion to the RS 68 engines dwo one ziro and LIFT OFF to the rocket with spacecraft.
Jak odpočítávají normální lidi:
deset..... devět..... osm..... sedm..... šest..... pět...... čtyři..... tři.... dva.... jedna..... Šťastný nový rok!
Jak já:
T-minus Ten.... nine..... eight..... seven..... six.... five four three we are ignotion to the RS 68 engines dwo one ziro and LIFT OFF to the rocket with spacecraft.
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 745
"dwo"
pěkný čekoengliš

- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tohle je trochu fór pro ultranerdy:
Kongresman Fulton poslal po přistání posádce Apolla 12 telegram, ve kterém mimo jiné popisuje jejich záběry barevnou televizní kamerou z povrchu Měsíce jako "fine quality". Ručně psaná poznámka Ala Beana obsahuje noticku "Je tak hezké, že někdo ocenil mou práci s kamerou na Apollu 12"

Vysvětlení pro méně nerdí část populace - hned na začátku prvního výstupu Bean nechtěně namířil kameru do Slunce, čímž ji zničil a Apollo 12 tak bylo jedinou měsíční expedicí bez televizních přenosů z povrchu. Pan Fulton zřejmě expedici Apollo 12 nesledoval úplně pozorně...
Kongresman Fulton poslal po přistání posádce Apolla 12 telegram, ve kterém mimo jiné popisuje jejich záběry barevnou televizní kamerou z povrchu Měsíce jako "fine quality". Ručně psaná poznámka Ala Beana obsahuje noticku "Je tak hezké, že někdo ocenil mou práci s kamerou na Apollu 12"

Vysvětlení pro méně nerdí část populace - hned na začátku prvního výstupu Bean nechtěně namířil kameru do Slunce, čímž ji zničil a Apollo 12 tak bylo jedinou měsíční expedicí bez televizních přenosů z povrchu. Pan Fulton zřejmě expedici Apollo 12 nesledoval úplně pozorně...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 745
Pěkně!
Vyšší level by byl, kdyby mu napsal: Omlouvám se za zničenou kameru, ale zašel jsem si k Surveor 3 pro novou