12. díl - Nová planeta vhodná pro život?

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
Re: 12. díl - Nová planeta vhodná pro život?

Příspěvek od Dugi »

Podle mého odhadu rekord padne. Takováhle čísla neměl ve srovnatelném období po zveřejnění ani rekordní díl. Nezapomínej, že každý díl se "reprízuje" o víkendu. Ze zkušenosti už vím, že sobota vždycky udělá tak zhruba čtvrtinu až polovinu toho, co úterý. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
PetrKK

Příspěvek od PetrKK »

Na to nezapomínám, to jsem ani nevěděl :lol:

Ale ruku na srdce, více než výběr tématu dělá podle mě doba, po kterou se to ohřeje na seznamu. Svého času jsme v IAN posílali články na novinky.cz a jak se objevil na seznamu, tak to byl hukot, že web pod tou zátěží padal :mrgreen:
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Je a není to pravda. Vypozoroval jsem, že některá témata prostě netáhnou. Bohužel. Všechna videa se na Seznamu ukazují +/- stejně dlouho (maximálně s rozdílem nějakých 4 hodin). Počet lidí, kteří na video kliknou ale závisí hodně na tom, jaký zvolí editoři titulek, který se ukazuje na Seznamu. Často zkouší několik variant a sledují, který je nejvíc "proklikávaný".
Ale jelikož se všechna videa na Seznamu ohřejí zhruba stejně dlouho, můžeme podle toho usuzovat, jakým tématům dávají diváci přednost. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48

Příspěvek od tomas »

Sice mě to mrzí jako příznivce takové té technické kosmonautiky, ale zdá se, že více táhnou astronomická témata. Bude to i tím jak skomírá pilotovaná kosmonautika. Tam je znát frustrace z toho, že se pořád motáme jen na LEO a dál nic.
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

V tom máš určitě pravdu. Ani nevíš, jak mě štvalo, že video o Curiosity nasbíralo "jen" 76 000 zhlédnutí. Jasně, je to super číslo, ale v porovnání s jinými díly je to slabota. A přitom se jednalo o kosmonautickou událost podzimu. A kdyby nešly letos raketoplány do penze, byla by to událost roku.
Obrázek

PetrKK

Příspěvek od PetrKK »

Ale houbelec, se lidi dozvěděli, že na tom dělal i Kubala! Kam se hrabe Bittner,to se nedá srovnat. :lol:
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

A jo vlastně! No jo, máš pravdu. Tím to určitě bude :lol:
Obrázek

Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Paráda! Když si představím, že jsme ten rekord trhli ještě v úterý, pak si ani netroufám odhadovat, kam až se to může vyšplhat po víkendové repríze.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“