Vesmírné osudy
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 387
Re: Vesmírné osudy
Pánové a dámy (vím, že jich tady pár máme a jedna z nich měla ve vzniku VO roli velmi významnou. Však ona ví... ), bez Vás, coby "obyvatel" fóra a čtenářů blogu by VO nevznikly ani jako seriál, ani jako kniha. Díky všem za podporu!
O tu obálku se vedl trochu boj (jako ostatně o pár dalších věcí, někdy více, jindy méně úspěšně), tohle je kompromis. Řekl bych, že to neuráží, ale může to trochu kazit dojem. Snad to napraví obsah knihy...
O tu obálku se vedl trochu boj (jako ostatně o pár dalších věcí, někdy více, jindy méně úspěšně), tohle je kompromis. Řekl bych, že to neuráží, ale může to trochu kazit dojem. Snad to napraví obsah knihy...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
- Amper
- Reputace: 214
pozadavek odeslan jeziskovi tak uvidime jak to dopadne
Dnes jsem se na knihu ptal v knihkupectví Dobrovský v Praze v Letňanech a měla by jim dorazit do týdne
- vai777
- Reputace: 387
Co vím, tak se začala z Albatrosu distribuovat ve čtvrtek, takže než to rozvezou, bude to chvíli trvat...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Velká gratulace, kolegové. Mám ohromnou radost, že se vydání povedlo. Objednávka provedena, už se těším, jak se bude skvět jako zástupce dárků v kategorii "tvrdýš" pod stromečkem.
Tak to som skutočne rád. Gratulujem, že sa to podarilo!
Len to objednanie musím nejako prešpekulovať.
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11431
Přidávám se ke gratulacím, je dobře, že se dobrá věc nakonec podařila.
A že jsem tak smělý, kdy bude autogramiáda autorů?
A že jsem tak smělý, kdy bude autogramiáda autorů?
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Děkujeme všem za gratulace! Co se křtu týče, tak ten bychom rádi provedli tam, kde bude hodně lidí, kteří to ocení. . Jednání zatím probíhají, ale mělo by to být brzo. Možná jsem naznačil víc, než jsem měl, ale myslím, že bystrým to už určitě došlo.
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 258
srdečně gratuluji také! určitě si jeden kousek s podpisem autora do své knihovničky zařadím také, ale asi nejsem dost bystrý, ehm, prostě mi to ještě nesecvaklo, kde by to mohlo být. Že by Jihlava????Dugi píše:myslím, že bystrým to už určitě došlo.
E
Kdepak, důležité je, že by k tomu křtu mělo dojít brzo.