Artemis 1 (EM-1)
Re: EM-1
Přiznám se, že pevný termín jsem nikde neviděl, ale co si pamatuju, tak jsem zaslechl něco o řádu týdnů.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Malá zajímavost: na misi EM-1 možná bude testována antiradiační vesta "Astrorad" izraelské firmy Stemrad. Původně se počítalo s tím, že jeden kus bude umístěn na maketě lidského trupu se senzory radiace. Po "převekslování" na pilotovaný let zatím není jasné, zda a jak bude vesta testována.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Zďaleka nie je isté že EM-1 bude pilotovaný let...vai777 píše:Malá zajímavost: na misi EM-1 možná bude testována antiradiační vesta "Astrorad" izraelské firmy Stemrad. Původně se počítalo s tím, že jeden kus bude umístěn na maketě lidského trupu se senzory radiace. Po "převekslování" na pilotovaný let zatím není jasné, zda a jak bude vesta testována.

Aspoň mám ten dojem...
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Zatím to taky beru s rezervou, asi jsem měl spíš napsat, že "v případě převekslování".
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong