Uhádněte, co je na obrázku
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Věnujme se hádání a ne osobním útokům. Pokud se ti něco nelíbí můžeš mi napsat zprávu. Nechápu co se ti na tom nezdá a co považuješ za kravinu. Navíc jsem avizoval, že jsem neměl moc času něco vymýšlet. Překvapuje mne, že to píšeš zrovna ty, který tu před nedávnem dal jen tři tečky na oblozeMaG píše:Dáváte sem teda pěkný kraviny. Uznávám, že pokud někdo čeká, že tu poznáme start podle fotky, tak je to teda dobrá blbost, ale proč ne

---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Tož chlapi, že zrovna vy dva se do sebe pustíte...Meybe píše:Věnujme se hádání a ne osobním útokům. Pokud se ti něco nelíbí můžeš mi napsat zprávu. Nechápu co se ti na tom nezdá a co považuješ za kravinu. Navíc jsem avizoval, že jsem neměl moc času něco vymýšlet. Překvapuje mne, že to píšeš zrovna ty, který tu před nedávnem dal jen tři tečky na oblozeMaG píše:Dáváte sem teda pěkný kraviny. Uznávám, že pokud někdo čeká, že tu poznáme start podle fotky, tak je to teda dobrá blbost, ale proč ne, ale proč ne.

E
Vyřešeno přes maily. 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
- vai777
- Reputace: 390
To je Goddard se svým týmem nad rakketou na kapalné pohonné látky, cca 40. léta. Akorát přesný název té rakey nevím... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
Promiňte, že vám do toho lezu sem, ale bude to lepší, než soukromá zpráva. Já jsem opravdu vše myslel jen s nadsázkou a jako vtip, ale protože to nemusí tak být pochopeno a protože mě na to Dušan upozornil, tak jsem se dostal na fórum naštěstí ještě teď a ne až zítra. Přijměte mou omluvu, jestli jsem zbytečně mimo téma vyvolal dohady a zmatky. Opakuji, myslel jsem to jen jako vtip. A nyní už si pojďme opět užít hádanky 

Výborne vai777 dávaš
to čo si napísal bohate stačí ale čo sa mi podarilo dohľadat tak by sa malo jednať o raketu P-C a v odkaze je k nej niečo viac
http://www.astronautix.com/g/goddardp-c.html

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Nějak nám tu zanikla ona indicie o konspirační teorii spojené s Cassini. Velmi dobře si to ještě vybavuji. Ale konspirací bych to přímo nenazýval. Cassini se měla po nějaké době prosmýknout v rámci gravitačního manévru kolem Země a v některých kruzích panovaly obavy z možné chyby a vstupu sondy do atmosféry spolu s jaderným zdrojem na palubě a následného "zamoření". Což není nijak nemožná věc a při velké dávce smůly se to klidně stát mohlo. I když ty následky by asi nebyly nijak vážné. Zřejmě to byla součást protijaderné hysterie, která cloumá některými skupinami.
- Meybe
Omluva přijataMaG píše:Promiňte, že vám do toho lezu sem, ale bude to lepší, než soukromá zpráva. Já jsem opravdu vše myslel jen s nadsázkou a jako vtip, ale protože to nemusí tak být pochopeno a protože mě na to Dušan upozornil, tak jsem se dostal na fórum naštěstí ještě teď a ne až zítra. Přijměte mou omluvu, jestli jsem zbytečně mimo téma vyvolal dohady a zmatky. Opakuji, myslel jsem to jen jako vtip. A nyní už si pojďme opět užít hádanky

---------------
- Meybe
Díky za připomenutí a poznámky. Myslel jsem hlavně ten odhadovaný počet lidských životů v případě havárie při průletu. Odhadovaný počet byl až 500 000 zasažených a to se nikdy nepotvrdilo a později dokonce vyvrátilo.Lynx píše:Nějak nám tu zanikla ona indicie o konspirační teorii spojené s Cassini. Velmi dobře si to ještě vybavuji. Ale konspirací bych to přímo nenazýval. Cassini se měla po nějaké době prosmýknout v rámci gravitačního manévru kolem Země a v některých kruzích panovaly obavy z možné chyby a vstupu sondy do atmosféry spolu s jaderným zdrojem na palubě a následného "zamoření". Což není nijak nemožná věc a při velké dávce smůly se to klidně stát mohlo. I když ty následky by asi nebyly nijak vážné. Zřejmě to byla součást protijaderné hysterie, která cloumá některými skupinami.

---------------