Vtípky a srandičky z kosmonautiky

Název mluví za vše
Odpovědět
vai777
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 390
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky

Příspěvek od vai777 »

Obrázek
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
lamid
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lamid »

VitezslavSkorpik píše:Už jsem tu dával dvě skeptická provokační trička, kdyby chtěl někdo mít kompletní sbírku, tady je ještě jedno. Vzhledem k tomu, že jsem fyzik, tak moje oblíbené. :-D

Slovenská republika:

Trestný zákon

Druhá časť
Osobitná časť
PRVÁ HLAVA
TRESTNÉ ČINY PROTI MIERU A ĽUDSKOSTI
§ 148
Ohrozenie mieru

(1) Kto v úmysle narušiť mierové spolužitie národov akýmkoľvek spôsobom podnecuje k vojne, vojnu propaguje, alebo inak podporuje vojnovú propagandu potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až desať rokov.

(2) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo výnimočným trestom sa potrestá páchateľ, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) v spojení s cudzou mocou alebo cudzím činiteľom,

b) ako člen organizovanej skupiny alebo ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo

c) za krízovej situácie.

Česká republika:
Trestní zákoník.cz

§407
Podněcování útočné války

(1) Kdo veřejně podněcuje k útočné válce, na které se má podílet Česká republika, takovou válku propaguje nebo válečnou propagandu jinak podporuje, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.

(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na shromáždění, které podléhá oznamovací povinnosti, nebo
b) spáchá-li takový čin tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

(3) Příprava je trestná.
Osobne si myslím, že moderator by toto mal zmazať, proste je to mimo slušného správania.
Naposledy upravil(a) lamid dne 16.6.2016 16:07, celkem upraveno 1 x.
"Naše cnosti a naše vady sú neoddeliteľné ako sila a hmota, keď ich oddelíte človek prestane existovať."
Nikola Tesla

lamid58.blogspot.sk
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Zase až takhle bych to nehrotil, vyříkali jsme si to, debata byla ukončena. ;-)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
lamid
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lamid »

Áno, debata skončila, ale autor nepochopil ak mimo šlápol a môže sa skrývať za iné myslenie, ale to je proste na paragraf a musí byť si toho vedomý.
Naposledy upravil(a) lamid dne 16.6.2016 16:14, celkem upraveno 1 x.
"Naše cnosti a naše vady sú neoddeliteľné ako sila a hmota, keď ich oddelíte človek prestane existovať."
Nikola Tesla

lamid58.blogspot.sk
AllyPritelVsech

Příspěvek od AllyPritelVsech »

!!!!!!!TAK TO JE VRCHOL!!!!!!!!!!!!!

Osobně jsem si řekl, že do bran pekelných, zde na toto fórum, již nikdy nevkročím, poněvadž zde nejsem vítán, jelikož mám jiný názor než většina. Ale to jsem ještě nevěděl, že tu budete propagovat taková trička ďábelských tkanin! Je mi z toho zle. Tohle nabádá k jaderné válce, která může mnohé zničit A JÁ SE PTÁM, je normální a naprosto v pořádku, když člověka jiné víry z této diskusní sítě vykáží, ale že se to tu hemží propagací zdraví škodlivých satelitů a tričky, jejichž nosiči chtějí jadernou válku, toho tu nechají??? Taková drzost, hanba, hanba, HANBA!!!!! Jsem velmi rozhořčen, bůh vás jednou potrestá, pevně tomu věřím, věřím, že spravedlnosti čas nastane.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Žádné zdraví škodlivé satelity neexistují a to tričko s jaderným hřibem jsme si už vysvětlili. zato ty ses na našem fóru registroval i přesto, že jsi dostal již několik banů. No nic, dostaneš další.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Samo
Reputace: 1388

Příspěvek od Samo »

You're clear for landing, Dragon
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Amper
Reputace: 214

Příspěvek od Amper »

Netusis jak je udelana ta fotka ? Prijde me to jako FOV a rad bych znal detaily, nemas zdroj ?
Samo
Reputace: 1388

Příspěvek od Samo »

To naozaj netuším ako je spravená. Ale odkaz ti dám:https://www.reddit.com/r/spacex/comment ... to_i_took/
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
indian22
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 4

Příspěvek od indian22 »

Dělá se to s tímhle udělátkem.

https://www.youtube.com/watch?v=cKJwNNjqtck

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“