Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Martc
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od Martc »

MechJeb ma asi 3-4 urovne vyzkumu, po prvni zadny z autopilotu dostupny neni ty se odemykaji az v tech vyssich urovnich.
kopapaka
Zkušený vesmírný průzkumník
Reputace: 2

Příspěvek od kopapaka »

Samo: takový blbý dotaz - máš na palubě rakety "počítač" MechJebu? Už jsem potkal spoustu lidí, co stáhli mód, ale ten díl na raketu neplácli...
sierra
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku
Reputace: 1

Příspěvek od sierra »

Zdravím, omlouvám se za probuzení tohoto vlákna, ale je možnost využívat 2 kosmodromy současně?
Samo
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 1386

Příspěvek od Samo »

kopapaka píše:Samo: takový blbý dotaz - máš na palubě rakety "počítač" MechJebu? Už jsem potkal spoustu lidí, co stáhli mód, ale ten díl na raketu neplácli...
Áno predstav si že na palube počítač MechJebu mám a do kariéry MechJeb nepotebujem stačí mi ho rozbehnúť v sandboxe.
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

Zdravím lidi, nevíte proč najednou začali mizet sami debris věci z lodí včetně těch držáků rakety ze startovací platformy? Dříve bych to neřešil, ale nyní šetřím peníze tím, že se mi odhozené boostery vracejí na padákách.. Bohužel když udělám orbitu a přepnu zpět do centra.. Boostery i držáky jsou fuč :(
Samo
Reputace: 1386

Příspěvek od Samo »

Neviem ale podľa mňa to už je v KSP dávno že keď sa vzdiališ na nejakú vzdialenosť od centra alebo tej danej veci na suborbitálnej dráhe tak to zmizne automaticky ale tuším že na to je nejaký mód ktorý ti tie veci zachová, viac ti nepomôžem ale určite sa tu nájde niekto znalejší ;)
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

Tak jsem hledal a bádal a opravdu je na to mód.. Jmenuje se StageRecovery a funguje výborně :)
Co se týče svorek na startovní ploše, tak ty automaticky chvilku po startu zmizí a přičtou se peníze na účet ;)
Jaccek
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Jaccek »

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s modem KSP Interstellar Extended,,,

Jedná se o velmi rychlé cestování warpem nebo motory budoucnosti.

Ve hře zvládám vše, ale v tomhle se ztrácím absolutně.... (nabíjení antihmoty, reaktory atd. vůbec nevím co k čemu použít a jak..)

Nejsem angličtinář, možná v tom bude i tato absence. Díky za všechny informace.
Kdybyste jen znali úžasnost čísel 3, 6 a 9, pak byste měli klíč k vesmíru. (Nikola Tesla)
Jouvel
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Jouvel »

Ahoj všichni, mám jeden malý dotaz.
Mám na oběžné dráze stanici a zajímalo by mě jestli víte jak přečerpávat palivo z jednotlivých nádrží do ostatních. Vím že dřív to šlo ale teď mi to nějak nejde.
Dík za radu
kopapaka
Reputace: 2

Příspěvek od kopapaka »

Taky jsem nad tím bádal :)

Musíš otevřít nádrž, zakliknout ji tlačítkem v rohu(v pravo nahoře)vyskakovacího okna a pak otevřít další... Když jspo otevřené alespoň dvě, tak vyskočí tlačítka přečerpávání....

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“