CRS-8 (SpX-8)
Re: CRS-8 (SpX-8)
Jeřáb už je připojen, zhruba za hodinu se bude rozednívat.

EDIT: kdyby to chtěl někdo naživo - http://www.portcanaveralwebcam.com/
EDIT: kdyby to chtěl někdo naživo - http://www.portcanaveralwebcam.com/
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
Už je mimo paluby vo vzduchu a presúva sa na pevninu 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Abych teda přispěl s trapnou aktualizací (poprvé na fóru, tak se kdyžtak omlouvám!): F9 je pořád na podstavci, viz ničím nezajímavej obrázek níže
Nohy nebudou od trupu odmontovány, ale složí je do výchozí polohy (podle Elona na postlaunch tiskovce).

Když už jsme u toho, tak jako celkem zajímavá informace, kterou jsem tady ještě nečetl, mi přijde to, že po složení noh bude tenhle první stupeň velmi pravděpodobně odvezenej ne zpátky do SLC40, ale do již aktivovanýho LC39A a právě tam se bude provádět slibovaných deset testů. Takže vlastně sledujeme nástupce Saturnu a raketoplánu!
EDIT: Tady je ještě pěkná fotka z rána.

Když už jsme u toho, tak jako celkem zajímavá informace, kterou jsem tady ještě nečetl, mi přijde to, že po složení noh bude tenhle první stupeň velmi pravděpodobně odvezenej ne zpátky do SLC40, ale do již aktivovanýho LC39A a právě tam se bude provádět slibovaných deset testů. Takže vlastně sledujeme nástupce Saturnu a raketoplánu!

EDIT: Tady je ještě pěkná fotka z rána.

"In ancient days, men looked at stars and saw their heroes in the constellations. In modern times, we do much the same, but our heroes are epic men of flesh and blood."
Vítej na fóru!
Přidám fotku z jiné perspektivy, na plošině jsou vidět stopy které by mohly odpovídat přivařeným botkám. Taky uprostřed jsou další objekty, ke kterým byly pravděpodobně přichyceny popruhy:

Před chvilkou taky někdo něco prováděl na úrovni roštových kormidel:

Přidám fotku z jiné perspektivy, na plošině jsou vidět stopy které by mohly odpovídat přivařeným botkám. Taky uprostřed jsou další objekty, ke kterým byly pravděpodobně přichyceny popruhy:
Před chvilkou taky někdo něco prováděl na úrovni roštových kormidel:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -