Uhádněte, co je na obrázku
Re: Uhádněte, co je na obrázku
No čo ? Nikto nič ? Dať nápovedu ?
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Takhle to bylo vcelku 

Ty jo, tak to je potom jasné, ale psát to sem nebudu. Já to v takhle "rozloženém" stavu nikdy neviděl. 

Tak já už to tedy zodpovím. Jedná se o fragmenty lapačů částic slunečního větru na sondě Genesis. Návratové pouzdro mělo klesat na padáku k zemi a pro jistotu, aby tedy opravdu, ale opravdu nedošlo k žádnému nešetrnému ťuknutí o zem a tím k poškození lapačů, mělo být ještě ve vzduchu polapeno hákem z vrtulníku. Tak úplně to tedy nevyšlo a výsledek tohoto jemného přistání je zde. Náraz do země se odehrál rychlostí 86 m/s. Nicméně překvapivě se částice slunečního větru podařilo zachránit, takže mise nakonec úspěšná.

Ako už určite asi vieš dávaš
No ale čakal som že to to tak rýchlo ako ty uhádne viac ľudí 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Jen jsem čekal na oficiální potvrzení
Tak něco snadného na rekonvalescenci po předchozím náročném úkolu.

Tak něco snadného na rekonvalescenci po předchozím náročném úkolu.

- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Aha... Tak to je nějaký Lego...
E

E
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bych teda nepoznal ani na mučidlech. Kdo chce hádat, neotvírejte si obrázek v novém panelu jako já... 

Jedna z těch částí je zcela unikátní a celou tu věc jednoznačně identifikuje. Tím bych to ještě doplnil.
No asi jediné čo som z toho po "vizuálnej analýze"
zistil je že ak to nieje kvalitou obrázku tak to bude vytlačené na 3D tlačiarni.