Uhádněte, co je na obrázku
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Spektr-R. Když ho vidím, tak jsem někde četl, že zatímco teď má apogeum kousek pod dráhou Měsíce, tak postupně se vlivem měsíční gravitace má zvyšovat až někam do úrovně 400 000.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Jasně že je to on! Tušil jsem, že to padne rychle. Má dost charakteristický tvar.
Je to na tobě, Lynx!
Je to na tobě, Lynx!
Klidně mne oslovujte Radim.
Něco na odlehčení. Kdo udělal tuto stopu v regolitu? 
EDIT: Toto je nesoutěžní otázka, ať v tom není zmatek.

EDIT: Toto je nesoutěžní otázka, ať v tom není zmatek.
Naposledy upravil(a) Lynx dne 3.4.2016 17:20, celkem upraveno 1 x.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tak to je až příliš snadné...
Jen na okraj - údajně toto memento nevydrželo dlouho. Už pár okamžiků poté, co jej tam ... položil, prý začala fotka černat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Slyšel jsem o tom. Zajímalo by mě, jestli s tím počítal nebo byl překvapen.vai777 píše:Tak to je až příliš snadné...Jen na okraj - údajně toto memento nevydrželo dlouho. Už pár okamžiků poté, co jej tam ... položil, prý začala fotka černat.
Tak jo. To byl spíš vtip. Dovolím si tedy dát ještě něco jiného.
Otázka zní: kdy byl pořízen tento fascinující záběr?

Pri vypúšťaní CGRO
dátum neviem to by som musel dohľadať.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Super!
To stačí. Šlo mi hlavně o to, co je na fotce. Je to duben 1991, paluba Atlantis.
Je to na tobě.

Je to na tobě.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Ach jo. Já už to zase vím. Ale odolám a nebudu hamoun 

Ako chceš je to na tebeLynx píše:Ach jo. Já už to zase vím. Ale odolám a nebudu hamoun