28. díl - Síla živlů z oběžné dráhy

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
28. díl - Síla živlů z oběžné dráhy

Příspěvek od Dugi »

Dnes tu máme další téma, které se řadí do kategorie kochacích. Všechno to začalo snímkem zachycujícím písečnou bouři nad Arabským poloostrovem. Editora téma zaujalo, nicméně shodli jsme se, že udělat díl o jednom obrázku nejde. A tak vznikl nápad věnovat se v dnešním pořadu zajímavým fotkám zemského povrchu - nejlépe takových, kde se něco děje. Tento díl by mohl mít i velký popularizační dopad, protože lidem ukáže, že lety do vesmíru mají své opodstatnění a že družice jsou velmi často užitečné.

Minulý díl si do této chvíle pustilo 81 478 lidí. To není úplně špatný výsledek. Potěšující je i počet návštěv, které přišly na naše fórum přes odkaz v popisu videa. Celkem jich do této chvíle bylo 157.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48
Re: 28. díl - Síla živlů z oběžné dráhy

Příspěvek od tomas »

Teda to sis máknul, projíždět archiv. Pěkně jsem se pokochal, jsem rád, že jsem vydržel a počkal, až se mi na mém bídném internetu načte video v nejvyšším rozlišení.

Moc hezký díl. :tlesk:

Odkazy na témata v pořadu:
- Dokování ATV-3 k ISS
- Cassini zkoumá gejzíry na Enceladu
- Snímky a videa z Envisatu (a dalších družic)
baranka
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:
Re: 28. díl - Síla živlů z oběžné dráhy

Příspěvek od baranka »

Kochací já miluji, nádhera :tlesk:

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“