SES-9
Re: SES-9
Ako som už spomínal - problém odkladu štartu kvôli počasiu nevidím žiadny. Ide o to že problém(z môjho pohľadu) je v v ich prehlásení, ktoré nemá logiku a taká spoločnosť by sa ho mala vyvarovať.MaG píše:Podle mě je tohle tak neobvyklá mise, že celý ten proces dává smysl. Když jim tak nevěříte, pak by mě zajímalo, kolikrát v budoucnu poletí na hranici nosnosti nosiče? Podle mě není problém v tom, že by nosič včera nedokázal vynést družici, ale že chtěli jen získat větší rezervu paliva a lepší počasí. Docela by mě spíš zajímalo, v čem je problém, když start odložili? Morálně nevidím žádný, finance to vaše taky nejsou a nemyslím, že by tímto odradili zákazníky. U jiných nákladů, kde bude větší převis paliva si klidně odstartují i s méně podchlazeným palivem (až bude tepleji), na to bych vsadil.
Inak, ja si naopak myslím, že týmto odrádzajú zákazníkov...
Tak prý nebude boostback a přistání samotné bude na více motorů, to bude solidní přetížení.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
Díky Dugi za moc pěkný přenos. Škoda že nevyšel. Poslední zpráva ze SFN
John Insprucker, a SpaceX manager on the company's launch webcast, says the launch was aborted due to issues loading liquid oxygen in the terminal countdown.
There is no date confirmed for the next Falcon 9 launch attempt.
přesný překlad raději nechám povolaným
Tak snad jindy
John Insprucker, a SpaceX manager on the company's launch webcast, says the launch was aborted due to issues loading liquid oxygen in the terminal countdown.
There is no date confirmed for the next Falcon 9 launch attempt.
přesný překlad raději nechám povolaným
Tak snad jindy

- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
ten preklad (aj ked neviem, ci som povolanejsi):
start bol odlozeny kvoli problemom a tankovanim tekuteho kysliku v poslednej faze odpocitavnia...
zatial nie je ziaden novy datum startu
start bol odlozeny kvoli problemom a tankovanim tekuteho kysliku v poslednej faze odpocitavnia...
zatial nie je ziaden novy datum startu
Per aspera ad astra [42]
Potvrzení startu na noc z neděle na pondělí:
https://twitter.com/SES_Satellites/stat ... 8237517824
https://twitter.com/SES_Satellites/stat ... 8237517824
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -