O hře

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
ender
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0
Re: O hře

Příspěvek od ender »

Ahoj,
mám rozehranou kariéru a teď jsem si odemknul všechny součástky. Přemýšlím co dál. Nebyl jsem zdaleka všude, nejdál byli Kerbíci na Duně a sonda u Jool. Nikam nespěchám a necítím potřebu dělat nějakou minimalistickou misi.
Mám v hlavě dva směry. Napřed poslat tam kam chci letět těžební zařízení abych nebyl omezován palivem. A nebo použít nejaký asteroid na stavbu průzkumné lodi- stanice. Palivo by si těžila přímo na něm. Ale netuším kolik na asteroidech je paliva. Na wiki píšou, že je množství omezené. Tuší nebo ví někdo zda by to stačilo na okružní jízdu po soustavě?

Díky
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit. Na dotaz ti určitě odpoví ostatní čtenáři. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Samo
Zkušený inženýr kosmonautiky
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 1386

Příspěvek od Samo »

ender píše:Ahoj,
mám rozehranou kariéru a teď jsem si odemknul všechny součástky. Přemýšlím co dál. Nebyl jsem zdaleka všude, nejdál byli Kerbíci na Duně a sonda u Jool. Nikam nespěchám a necítím potřebu dělat nějakou minimalistickou misi.
Mám v hlavě dva směry. Napřed poslat tam kam chci letět těžební zařízení abych nebyl omezován palivem. A nebo použít nejaký asteroid na stavbu průzkumné lodi- stanice. Palivo by si těžila přímo na něm. Ale netuším kolik na asteroidech je paliva. Na wiki píšou, že je množství omezené. Tuší nebo ví někdo zda by to stačilo na okružní jízdu po soustavě?

Díky
Záleží na type asteroidu týchto typov je 5 A,B,C,D a E no z asteroidom typu E obletieť celú sústavu problém určite nebude :lol: viac neviem ale určite i poradím najprv zopár asteroidov preskúmať ;)
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
ender
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od ender »

No určitě mě zabere nějaký čas vůbec ten asteroid odchytit...
Jouvel
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Jouvel »

Ahoj,
mám na Vás dotaz. Nevíte někdo o nějakým motoru (či módu v kterým je) na elektriku? Nebo čím poháníte satelity?

Díky
DanHeřt
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 1

Příspěvek od DanHeřt »

V KSP je normálně ve vanille iontovej motor na xeon. Pokud chceš mod plnej dalších elektrickejch motorů tak zde - http://www.curse.com/ksp-mods/kerbal/22 ... ion-v0-6-0
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
Jouvel
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Jouvel »

Ten sem právě používal jen sem si říkál jestli nejsou ještě další díky :)
kopapaka
Zkušený vesmírný průzkumník
Reputace: 2

Příspěvek od kopapaka »

Zajímavé...

slappy
Moderátor
Moderátor
Reputace: 2787
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slappy »

Nafukovací štít? Zajímavé. Ale z Eve už s tim stejně neodstartuje, ne? Tak nějak nechápu design té lodi.. Může alespoň poskočit : )
kopapaka
Reputace: 2

Příspěvek od kopapaka »

Nafukovací štít by měl dorazit v příští aktualizaci...
Tohle je z testů.

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“